Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] w grze z fps i ogolnie ! Wyciagam 3x mniej niz moj komputer powinien !

Szangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Kupilem kilka dni temu komputer (tutaj zamieszczam link

http://allegro.pl/cena-hurt-8-x-4-2ghz-8g-1t-gtx660ti-2gb-system-i3377513261.html
na poczatku mialem w zwyklej grze 5vs5 120fps przez cala gre a na customei sam 250+. Teraz mam na starcie gry 110 a ptoe mspada do 40 i tak przez cala gre. Kombinowal w ustawieniach wszystko ale niestety nic nie pomoglo. WIecie co zrobic aby wkoncu mi to zadzialalo jak nalezy?

Opublikowano

ale grasz na BoLu czy samo z siebie spada?

i ew. jaki skrypt uzywasz

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Moze juz jakis syf na kompa zainstalowales albo zasilacz.nie wyrabia bo do komputerow z allegro zawsze jakies gowno pakuja

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

A sterowniki z plyty dolaczonej do zestawu czy ze strony producenta? Bo jak z plyty to moze stare stery. Mozesz sprobowac naprawic clienta.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Moze juz jakis syf na kompa zainstalowales albo zasilacz.nie wyrabia bo do komputerow z allegro zawsze jakies gowno pakuja

Co za bzdury, kto ci takich gówien na opowiadał ?

A sterowniki z plyty dolaczonej do zestawu czy ze strony producenta? Bo jak z plyty to moze stare stery. Mozesz sprobowac naprawic clienta.

Naprawa klienta nic ci też nie pomoże lolz !

LUDZIE OPANUJCIE SIĘ Z TYMI GŁUPOTAMI !

Jedynie co słuszne, to co napisałeś to sterowniki.

Sterowniki do Nvidia pobierałeś, czy z płyty ( czy po prostu niby już były zainstalowane ? )

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Tak to jest jaki się kupuje komputer na allegro.. :angry:

Dostałeś słabo przewiewną obudowę,"Markowy zasilacz" który w każdej chwili może wybuchnąć 8S

Słaby jakościowy procesor do gier ponieważ żadna gra nie skorzysta z tylu rdzeni.

Tak naprawdę nie wiesz jaki to jest dysk,ram,karta graficzna,czyli kupiłeś "kota w worku"

Karta graficzna to najprawdopodobniej posiada referencyjne chłodzenie przez to może się przegrzewać.

@topic Ja bym przyjrzał się dyskowi pewnie jest na tyle wolny(Sata II ...)że ogranicza komputer.Poza tym po co Ci 120 fps ???

Ustaw sobie w opcjach fps stabilne i 60fps to powinno wystarczyć do bardzo płynnej gry <_<

Opublikowano

Komputer z allegro i ty się dziwisz? Nic z tym nie zrobisz. Tylko kupno nowego komputera. Na następny raz stopgotowcom.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...