Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Client

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko działa, ale po zakończeniu meczu, tam gdzie powinny pojawić się statystyki zostaje czarny ekran i dopiero po wyłączeniu clienta wszystko wraca do normy, wiecie o co chodzi?

Opublikowano

DirectX? Adobe Air? Sterowniki graficzne?

Wszystko wpływa na działanie klienta gry, sprawdź, czy jest to zaktualizowane.

Opublikowano

DirectX? Adobe Air? Sterowniki graficzne?

Wszystko wpływa na działanie klienta gry, sprawdź, czy jest to zaktualizowane.

Zainstalowane na nowo i nadal to samo, a jest uciążliwe bo nie mogę reportować innych xD

Wygląda to tak że mam czarny ekran, a na "miniaturze" wygląda normalnie, po kliknięciu z miniatury i tak mam czarny ekran.

51f39f4b27bcb.jpg

Opublikowano

Moze masz lol recorder? Mi właśnie takie cuda robił.

Nie mam :x Dziwne bo kilka dni temu wszystko było dobrze.

Opublikowano

Dobra znalazłem rozwiązanie sklep, ilość FPS i czarny ekran robił mi się z powodu avataru -_- Sam nie mogę w to uwierzyć, ale taka jest prawda.

TO BYŁA WINA -> 51f743c7b5516.png

Opublikowano

f5, nie grałem kilka dni wszedł ten patch nowy i ponownie ten problem. Support nie potrafi pomóc tylko mi spamuje jakimiś gównami, gdzie to robiłem tysiące razy -__-

Pomysły jakieś?

Opublikowano

Miałem to też z 2tyg temu zrobiłem reinstal lola i jest ok :)

Więc reinstal spróbuj.

Myślisz że nie zrobiłem... chyba pisałem że RIOT"owskie 'porady' nic nie dają

Opublikowano

Ja mam podobny problem, wiele razy po grze w ogóle jak klikne w Kontynuuj to nic sie nie dzieje, gra się wylacza calkowicie, zarówno gra w której się ,,gra'' jak i klient PVP.Net ze sklepem, community itp. Więc myślę że to wina patcha który niesie ze sobą nei tylko ten błąd ale także bugsplat za bugsplatem..

Opublikowano

Jest to spowodowane niskim priorytem LolClient.exe, ustaw go na wysoki

Widzę niezły z Ciebie znawca, od kiedy priorytet wpływa na działanie programu itd. jak nie wiesz lepiej nie pisz bo tylko się ośmieszasz.

Ja mam podobny problem, wiele razy po grze w ogóle jak klikne w Kontynuuj to nic sie nie dzieje, gra się wylacza calkowicie, zarówno gra w której się ,,gra'' jak i klient PVP.Net ze sklepem, community itp. Więc myślę że to wina patcha który niesie ze sobą nei tylko ten błąd ale także bugsplat za bugsplatem..

Ja już miałem przed patchem ten problem, ale jakoś się odbugowało, a teraz po patchu znów problem. Oczywiście RIOT nie wie czego to jest wina, ale czego mam się spodziewać po Polskim supporcie, który w 90% sprawach tylko odsyła do linków/FAQ i nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...