Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sponsor do LOLA.

DieKasia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siems. Dowiedziałam się, że można mieć kogoś takiego jak sponsora który załatwia kody do lola, ale w zamian za to ty musisz robić coś na rzecz tej osoby. Czy znacie może osoby które zajmują się takim czymś? Mam w planach ponowne otworzenie kanału Na YouTube i może coś z tego wyjdzie. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. :D

Opublikowano

są pewne portale które działają na takim czymś - ty reklamuszesz ich, oni dają ci bonusy

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Jak przeczytałem temat padłem

Jak przeczytałem Twój post to padłem... Po co się udzielasz jak nie pomagasz?

Co do tematu to myślę, że mogłabyś mieć problemy z tym, z racji iż tacy sponsorzy sponsorują różne organizacje, a co do kanału YT to chyba z YT można zarobić kasę, a wtedy mogłabyś np. kupić sobie RP, czy coś.

Opublikowano

^^Up ma rację to raczej sponsoruje teamy rankingowe dobrze wybite etc. Ale na you tube też można zarobić i samemu sobie zasponsorować

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Sponsorów w lolu szuka się dopiero wtedy gdy coś osiągnąłeś na scenie, a nie jak masz jakiś marny kanał na yt.

Opublikowano

Ale nie masz na co czekać.

Żeby otrzymać sponsora trzeba być topowym graczem i organizować streamy, udzielać się w wywiadach lub uczestniczyć w turniejach e-sportowych typu LCS.

Innej możliwości nie ma, rzecz jasna mowa tu tylko i wyłącznie o LoLu, bo na YT można mieć kanał, który można wypromować, mieć dużo widzów i wyświetleń i zgłosić się do programu partnerskiego, w ten sposób możesz zarabiać za wyświetlenia i subskrypcje.

Opublikowano

Jak przeczytałem Twój post to padłem... Po co się udzielasz jak nie pomagasz?

Co do tematu to myślę, że mogłabyś mieć problemy z tym, z racji iż tacy sponsorzy sponsorują różne organizacje, a co do kanału YT to chyba z YT można zarobić kasę, a wtedy mogłabyś np. kupić sobie RP, czy coś.

dodam tylko że znani yt z np. 10k widzów najwięcej na lola zarobią z refflinków. wiem bo kolega kiedyś kręcił się w yt i miał 8k widzów

średnio to 10nowych graczy dziennie na jego refflinku z czego 6-8 wbijalo 10lvl

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

Te refflinki to wcale nie głupi pomysł. Raz miałam kanał na YT ale musiałam usunąć. Dużo widzów nie było więc nic się nie stało. Dzięki za odpowiedzi. :)

Opublikowano

Sponsorów w lolu szuka się dopiero wtedy gdy coś osiągnąłeś na scenie, a nie jak masz jakiś marny kanał na yt.

Ty, może byś promował używanie BoL'a. Wbiłbyś challengera i jeszcze byś zarobił na płatną wersję tego programu.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Są niektóre portale, które za reklamę mogą ci zapłacić obdarować pkt rp. Dodatkowo możesz śledzić streamy często rozdawane są kody na rp i na skiny ;)

xxx

Opublikowano

Ok spoko. Teraz upatrzyłam Sobie PBE, czyli bete i tam będę testować Sobie postacie. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...