Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sety Electro House / Electro dance

Loser92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was mpc forumowicze od dłuższego czasu zajmuję się tworzeniem setów (sklejanie utworów w jedną całość) w stylu Electro house / Electro Dance . Dużo osób wypisuję pytania jaki mam sprzęt do grania :) Mianowicie mój sprzęt to program virtual DJ. Chciałbym Was zaprosić do oceny moich wypocin nad którymi w sumie poświęciłem troszkę czasu. Mam nadzieję że sety znajdą swoich odbiorców. Pod filmami zamieściłem trackliste utworów które można pobrać w oryginale. Jeszcze raz zachęcam do oceny :) Mile widziany komentarz , łapka oraz oczywiście subskrybcja kanału :). Pozdrawiam Muss.

Electro House 2013 Vol 1 Mix by muss :

Electro House 2013 Vol 3 Mix by muss :

Electro House 2013 Vol 4 Mix by muss :

Electro House 2013 Vol 5 Mix by muss :

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Vol. 1 przesłuchałem i nawet mi się podoba :)

Grasz może na jakimś radiu?

Nie nie gram :) Tworze mixy tylko i wyłącznie z racji takiej że nie mam co robić a znajomi proszą żeby nagrywać do samochodów :) Kiedyś się grało teraz niestety brak czasu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli grasz na VDJ to nie ma co oceniac, bo zapewne nie znasz pojec frazowania etc etc. oczywiscie mam na mysli przycisk SYNC. ;)

Jeżeli nie znałbym pojęć frazowania całkiem inaczej by to wyglądało :) A co do przycisku sync nie korzystam z tego :).

Wszystko okej , lecz przejścia niedopracowane , wszystko na sync walisz na konsoli :)

Niestety nie gram z konsoli tylko z Virtual DJ , widać jak się znasz bo Sync posiadają tylko kontrolery i może z dwie trzy konsole które są dosyć drogie :).

+ do tej całej wypowiedzi zagranie z konsoli nie robi dla mnie dużego problemu bo miałem z nią parę razy doczynienia i szło mi prawie tak samo jak z programów. I czekam na wstawkę z Twojej strony z " Dopracowanymi przejściami "

Dzięki za opinię i pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...