Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zarobić kase w FUT13 na ps3 ?

Trololus2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż zauważyłem , że wiele osób ma bardzo dużo hajsu w fut13 i mam pytanie czy mógłby mi ktoś pomóc zarobić jakoś hajs czy coś ? Szczególnie pisze do tych co mają
skype/gg i fut13 na ps 3 . Może mi ktoś tu napisać jakiś dobry sposób na forse przy bardzooo małym budżecie ? Najwięcej to ja narazie miałem ok. 10k ... A jak widze jak ktoś ma po 400 k to ..-.- .. No więc tak :

~~ Prosze abyście mi tu pisali jakies dobre sposoby na hajs przy małym budżecie
~~ Kto ma skype / gg i fife 13 na ps3 to prosze o kontakt : gg-33612423 skype-k0rd1an-h4ckb4rth

ZA SKUTECZNĄ POMOC DAJE OD 5 DO 10 LAJKÓW I +5 W PROFILU !!!

ZA NAPISANIE NA GG / SKYPE (~~ Kto ma skype / gg i fife 13 na ps3 to prosze o kontakt : gg-33612423 skype-k0rd1an-h4ckb4rth ) OD 10 DO 15 LAJKÓW I +5 W PROF.

Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC .

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Nikt nie poda ci swojego sposobu, po prostu wybierz jakąś ligę i kupuj zawodników taniej, sprzedawaj drożej, to samo na kartach formacji,kondycji,pozycji gracza

Opublikowano

ja jak mialem 5k kupowałem paczki za 400 i zawsze są tam 2 kontrakty które schodzą za 200 sztuka, a czasem trafi sie np 2 kontrakty 2 kondycje i juz jest 600 coins profit na paczke ;] tak do 20k doszedłem w 3 dni i potem zawodnikami :)

Opublikowano

ja jak mialem 5k kupowałem paczki za 400 i zawsze są tam 2 kontrakty które schodzą za 200 sztuka, a czasem trafi sie np 2 kontrakty 2 kondycje i juz jest 600 coins profit na paczke ;] tak do 20k doszedłem w 3 dni i potem zawodnikami :)

Znam ten sposób , ale mi chodzi czy ma ktos fife 13 na ps3 i skype / gg. Ma ktos ?

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Ja man lat tez nie umiem zarabiać. Ja kupuje se coinsy na stronie bardzo tanio. Jak chcesz ta stronę to napisz na PW.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

W wyszukiwarce aukcji szukasz karta formacji 3-5-2 i wszystkich z 4 obrońcami. Licytujesz je po mniejszej cenie a sprzedajesz drożej.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...