Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Inferno, co kupować itd...

En1CeKa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

swoją przygodę z DoC zacząłem frakcją Inferno, grało mi się naprawdę dobrze dopóki nie wbiłem 1001 elo.

Największym problemem jest dla mnie Nekropolia, zdaje mi się że dzieje się tak przez to, że dodatek wprowadził dobre karty do tej frakcji czego nie można powiedzieć o inferno

Na tym elo już większość osób ma karty z dodatku a jako, że wbiłem dość szybko 1000elo (w 3-4dni) to mam 13lvl i nie za dużo kart.

To znaczy nie jest tak źle z inferno mam wszystkie podstawowe z wyjątkiem 2 pustoszycieli, ale wydaje mi się że Garantem już nic więcej nie ugram.

Teraz mam dylemat co kupować, mam kilka opcji liczę że mi doradzicie i poprzecie to znaczącymi argumentami.

Co do ważnych kart jakich mi brakuje to 3x mroczny asasyn, 3x pao i 3x bansee.

Więc:

- Kupować dalej zwykłe pakiety, aż nie będę miał przynajmniej jeszcze jednego pao, asasyna ?

- Kupować pakiety z dodatku ?

- A może 50/50 ?

Wiem, wiem jest taki temat, kiedy warto kupować bla bla bla, ale uważam że moja sytuacja jest szczególna i mimo,

że z poradnika wynika żebym kupował podstawowe pakiety to sądzę, że to nie wiele da.

Obecnie gram Garantem 4/4/2 i mimo, bardzo dobrze mi się nim grało, ale teraz jakoś nie daje rady.

Wysłucham wszelkich rad, może ktoś miał podobną sytuacje z inferno lub z szybkim wbiciem elo.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Garantem jak chcesz grac to lepiej pod luty szczescia typu dom szalenstwa itp. Karty z dodatku kupuj jak wszystkie juz zdobedziesz karty z podstawki, chyba ze chcesz na gwalt innych bardziej urozmaiconych kart to bierz dodatek. Jak skonczyles kampanie to powinienes miec seale

Opublikowano

A jak bym chciał zacząć grać świątynią to mniej więcej ile pakietów musiałbym kupić ?

Wszystko zależy od twojego szczęścia, oraz od tego jaką dokładnie talie będziesz chciał złożyć.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...