Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Casual Play - Runescape.

bertyne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Podczas ostatniej premiery rs3 był ogromny hype polaków na tą produkcję i postanowiłem zrobić coś w stylu klanu/gildii w celu ułatwienia komunikacji między graczami, umilenia czasu podczas expa i przede wszystkim pomocy nowym graczom, którzy nie mieli nigdy z Runescape'em do czynienia. Dopiero co wpadłem na ten pomysł i nawet nie mam gildii jeszcze założonej (5 graczy wymaganych). Osoby chętne serdecznie zapraszam wink.png. Nie ma żadnych wymagań z wyjątkiem kultury...

Nigdy nie zakładałem takiego tematu i nigdy nic nie prezentowałem. Jeśli budowa zdań i interpunkcja was nie przeraziła i chcecie dołączyć to zapraszam na rozmowę na PW lub gg: 5329585. Posiadam ts3 ;3 Tsa podam na gg lub pw.

AAA i jeszcze jedno... Osoby, które chcą dołączyć przejdą mini-game, który będzie testem na inteligencje ^^

Opublikowano

Siema runescape to moja pierwsza gra mmorpg jak zobaczyłem w telewizji ze wyszedł runescape 3 to się ucieszyłem i chyba zacznę grać

na starym koncie moge dojsc do twojej gildii mam nick maciuk10 nie wiem którym mam lvl bo miałem 90 kiedyś teraz mam chyba 200+

Opublikowano

Maksymalny combat level w RuneScape to 200. Żeby go mieć musisz mieć conajmniej 2 skille combatowe na 99, na przykład Attack i Strength. Teraz masz może maksymalnie 130-140 combat level. To jest bez sensu, w grze istnieją już Polskie klany, których członkowie bardzo chętnie pomagają innym :-)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...