Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 dni] Reain

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty sobie jaja robisz, prawda? Ja sprowokowałem? No chyba nie.

Po 1. Mam parasolkę, powinna być inna kara. Tzn. ludzie z parasolką powinny być inaczej warnowani, etc.

Po 2. To on rozpoczął flamewar, nie moja wina, że ten "dysmózg" (jak mnie nazwał) i "jebany idiota" (też mnie tak obraził) nie potrafi czytać.

Opublikowano

Ty sobie jaja robisz, prawda? Ja sprowokowałem? No chyba nie.

Po 1. Mam parasolkę, powinna być inna kara. Tzn. ludzie z parasolką powinny być inaczej warnowani, etc.

Po 2. To on rozpoczął flamewar, nie moja wina, że ten "dysmózg" (jak mnie nazwał) i "jebany idiota" (też mnie tak obraził) nie potrafi czytać.

Myślałeś, że parasol chroni przed wszystkim? Błąd. On zaczął, a Ty nie pozostałeś mu dłużny :). Ban zostaje.

Opublikowano

Myślałeś, że parasol chroni przed wszystkim? Błąd. On zaczął, a Ty nie pozostałeś mu dłużny :). Ban zostaje.

Nie powiedziałem, że parasol chroni przed wszystkim. I także nie proszę o UNBana (nick może mylić), ja tylko proszę o zmniejszenie czasu. Dzięki parasolowi miało się dostawać mniej surowe kary, a nie od razu najsurowsza.

@Widzę, że kilka osób "liże dupę" RealSkillowi :)

Opublikowano

Nie powiedziałem, że parasol chroni przed wszystkim. I także nie proszę o UNBana (nick może mylić), ja tylko proszę o zmniejszenie czasu. Dzięki parasolowi miało się dostawać mniej surowe kary, a nie od razu najsurowsza.

@Widzę, że kilka osób "liże dupę" RealSkillowi :)

Co to jest? Prosisz o zmniejszenie kary, a walisz takimi tekstami. Coś Ci się pomyliło. Nie zauważyłem regulaminu dla parasolek, dlaczego mam zmniejszać wam kare? Regulamin oraz tabela kar dotyczy każdego - bez wyjątku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...