Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz, wiele pytań;p

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zamierzam grac w wot i mam troche pytan.

1.Jaki czolg wybrac na start, jaki najlepszy jest.

2.Czy tam jest takie cos ze wydajesz w gre i kupujesz nowszy czolg czy ulepszenia do niego.

3.Czy jak mam 1 lv to czy bede gral z pro graczami co wydali w gre troche czy poprostu z rownymi sobie

4. Sa tam lv czy poprostu rangi.

To tyle tych pytan.

Opublikowano

1. Na start dostajesz po 1 czołgu każdej nacji, pograj kazdym i zobacz co Ci lezy a co nie a pozniej decyduj :)

2. Nie wiem czy zrozumielem ale, zeby odblokowac kolejny czolg z drzewka musisz odblokowac go za expa zdobywanego w bitwie, a nastepnie kupic za kredyty czyli walute grze

3. Jest 10 tierow czolgow jezeli grasz 1 tierem to rzuci Cie max na 2 albo 3 wiec nie ma obaw ze trafisz na samych pro elox koxow w X tierach ;p

4. Sa tiery czolgow od 1 do 10 :)

pozdrawiam

Opublikowano

2.Czy tam jest takie cos ze wydajesz w gre i kupujesz nowszy czolg czy ulepszenia do niego.

3.Czy jak mam 1 lv to czy bede gral z pro graczami co wydali w gre troche czy poprostu z rownymi sobie

To tyle tych pytan.

1. Generalnie najpopularniejszymi czołgami są czołgi rosyjskie, ze względu na prostote. Większość wybiera linię do IS-7. Ja osobiście polecam T110E5 (USA) oraz E-100(Niemcy).

2. Tak. Można kupować za wirtualne kredyty zwykłe czołgi i ulepszać je. Za złoto (golda) który nabywasz za prawdziwą kasę możesz kupować czołgi premium, od razu wymaksowane oraz przynoszące większe zarobki. Można wydać golda także na inne sposoby.

3. Raczej tak. Tutaj LvL = Tier. Jak będziesz miał I tier czołgu to powinieneś trafiać na inne I tiery, rzadko II. Potem może cię losować max. III tiery wyżej czyli jeździsz VII może wylosować na X (ale szybciej na VIII lub IX, wyjątkiem są tzw. scouty).

4. Nie ma jako takich lvl. Możesz mieć czołg tieru od I do X. W profilu jest napisana ilość bitew oraz statystyki.

Opublikowano

Polecam osobiście jako doświadczony gracz 13 X tierów abyś szedł niemiecką linią w E-100 czołgi są w dobre lecz na początku pierwsze 2 tiery zobaczy czym ci się najlepiej gra [ sam nie polecam tylko arty]

Opublikowano

@do karlika ;)

Zastanawia mnie jeden fakt, że "jesteś doświadczony m graczem i masz 13 x t." A w poprzednim temacie pisałeś,że masz 8 x t. i chciałbyś z kimś poćwiczyć słabe punkty danych czołgów, ale ok :-)

Tak wiec wracając do tematu ja osobiście Ci polecam jako dla gracza początkującego linie rosyjską , która idzie do is7 dlaczego???- ponieważ to jest dość przyjemna linia, która wybacza drobne bled.

Saaq napisał e5 ja na Jego miejscu zrobiłbym jako 2 x czołg, ponieważ według mnie ten czołg wymaga troszkę większego dos. w grze

Opublikowano

graj rowerm !!! lub derkorolką, przynajmniej nikt cie nie trafi, taki bedziesz szybki,a tak na serio, sam musisz wybrac, bo dla 1 jest najlepszy taki a dla innego inny, kwestia gustu skilla i przyzwyczajenia

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

To tyle tych pytan.

mam cos dla cb

zajrzyj moze konto dostaniesz 1k golda na drodze nie leży :) + 3 dni premki to jest gdzies wartos 20-30zl

Opublikowano

graj rowerm !!! lub derkorolką, przynajmniej nikt cie nie trafi, taki bedziesz szybki,a tak na serio, sam musisz wybrac, bo dla 1 jest najlepszy taki a dla innego inny, kwestia gustu skilla i przyzwyczajenia

POdawajcie normalne nazwy a nie jakies ksywy. Jestem nowy i nie znam sie na nazwach

Opublikowano

Nie mam już tu wiele do powiedzenia. Powiem tylko, że linia radziecka bardziej wybacza błędy młodości. Niemcami można sie zrazić (umiejętność kątowania daje dopiero frajde).

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

Opublikowano

POdawajcie normalne nazwy a nie jakies ksywy. Jestem nowy i nie znam sie na nazwach

AHahhahahahahahaha... Tym mnie rozwaliłeś. Ten gość wcale nie używał żadnej ksywy czy nazwy jakigoś czołgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...