Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pobieranie

GoOoGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:]

Mam problem z pobieraniem niektórych plików ;/
Ostatnio gdy miałem taki problem pomogło chwilowe wyłączenie antywirusa (Avast).
Dzisiaj gdy próbowałem pobrać NFS World i Origin dzieję się to samo ,a wyłączenie antywirusa nie pomaga:[

Dodam iż próbowałem na kilku przeglądarkach i jest to samo;/

Link do ss'ów

Origin

http://imageshack.us/f/850/2mdh.png/

NFS World

http://imageshack.us/f/843/t9on.png/

Używam Win 7 64 bit

Opublikowano

Sprawdź połączenie z serwerem, z którego chcesz pobrać plik po przez wiersz poleceń. Poleceniem ping

ping nazwastrony

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Sprawdź na innej przeglądarce. Jeśli nie pójdzie napisz do jakiegoś kumpla niech sprawdzi czy mu się pobiera. Będzie wtedy wiadomo że może to ich błąd a może coś u ciebie.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Sprawdź na innej przeglądarce. Jeśli nie pójdzie napisz do jakiegoś kumpla niech sprawdzi czy mu się pobiera. Będzie wtedy wiadomo że może to ich błąd a może coś u ciebie.

napisałem w temacie ,że próbowałem na kilku przeglądarkach;p

Mam w domu jeszcze komputer win8 i na nim sprawdzałem i działa ;p

A mi zależy aby działało na tym czyli laptopie xD

Opublikowano

To podepnij się przez kabel do routera i sprawdź :) Sory ja już nie myślę dzisiaj :P

Opublikowano

To podepnij się przez kabel do routera i sprawdź :) Sory ja już nie myślę dzisiaj :P

cały czas jestem podłączony xD (tak próbowałem podłączając kabel odrazu do laptopa :D)

Jak nie da rady to dzięki za pomoc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...