Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na nowo 4story

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam zamiar od nowa zagrać w 4story i na ładny start będę miał 400g i moje pytanie jest czy na polskim 4story jest drogo czy nie i i czy te goldy mi wystarcza na ładny start i jaka rózgę bym się mógł kupić albo jakie eq by mi starczyło aby dobrze zacząć grę. Będę grał kapciem

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Jakobrze pohandlujesz to fullq18 pvp , codo rozgi to na 20 ci nie starczy pewnie xD Kup rozie 18 sss i tyle czescie eq pvp 18 ile dasz rade

Opublikowano

A wiec w 4story pl jest już aż tak drogo?? A wiec rozia 20 ile by mnie kosztowała albo na jaki max+ kupie za 400g

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Dorobisz sie napewno setu +18 pvp bo chodzi po 55g-80g, oczywiscie te starsze pvp arkana itp. (poszukaj jak najtaniej a nie, szybko szybko zeby miec), rozge no napewno bedzie Cie stac na +18 pvp tą tez starszą, na aderi widzialem tą nową rózgę za 800g +20 ;P.

Opublikowano

Dorobisz sie napewno setu +18 pvp bo chodzi po 55g-80g, oczywiscie te starsze pvp arkana itp. (poszukaj jak najtaniej a nie, szybko szybko zeby miec), rozge no napewno bedzie Cie stac na +18 pvp tą tez starszą, na aderi widzialem tą nową rózgę za 800g +20 ;P.

WTF? Jedna rzecz z setu pvp kosztuje 120g co najmniej, więc co wy człowieka w chuja robicie?

Opublikowano

DERION MORTAL ----> EQ +18 KOSZTUJE KOŁO 100G !!
BROŃ +20 NIE PVP ---> KUPISZ ZA OKOŁO 220G !!

Da się wytrzymać o kaske nie trudno :D

1312138057-U250359.jpg

By GutenMorgen

Smok

w1d6h0.gif

Team

logocfq.png

Filmy

Cat_catches_treat.gifPowerwheels_wheelie.gif

Kangaroo_playswith_junk.gifMascot_troll_flashing.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...