Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy bedzie wszystko razem dobrze dzialac ?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wszystko razem bedzie dobrze dzialac ? I gra typu bf 3 pojdzie na ultra ?

Palit GeForce GTX 650 Ti – 457zł karta graficzna
AMD PHENOM II X4 965 – 379zł procesor
XFX Core 450W 188zł zasilacz
ASRock N68C -S UCC NVIDIA GeForce 7025 nForce 630a Chipset Socket AM2+/AM2/mATX/HyperTransport Bus 2.0GT/s/2 DDR3 1600 +
2 DDR2 1066/PCI-E x16/NVIDIA GeForce 7025 graphics/5.1 CH HD Audio 4 SATA 2/10 USB.2.0 plyta glowna ktora juz mam
[Cene plyty glownej nie podalem gdyz juz ją mam]
Widzialem na necie jak karta graficzna ktora podalem dobrze sie prawuje
P.S Czy jednak lepiej dolozyc kase i zamiast Palit GeForce GTX 650 Ti kupic Radeona HD 7850
pan na dole :
A karta graficzna pasuje do plyty?
jaki najlepszy podobny do tego co podalem kupie zeby pasowal do mojej plyty glownej
pan na dole dole : Pamiec mam ddr2,zamierzam grac w rozne gry ;D
ie068n.jpg
Opublikowano

Pierwsza rzecz to że ten procesor nie wbije Ci na tą podstawkę, on jest AM3/AM3+. Musisz zmienić płytę żeby coś mocnego wsadzić.

Opublikowano

Jeżeli nie masz żadnych podzespołów z tych co napisałeś (gpu, mobo, cpu, psu), to ja bym zmienił prawie wszystko. DDR2 to wymarła platforma, więc trzeba by się przesiąść na DDR3. Podaj może jaki masz całkowity budżet, i wszystko to, co już masz.

Ewentualnie, zasilacz bym zmienił na deus 500w, koniecznie inną MOBO, na jakąś z AM3. No i przydało by się mocniejsze GPU, bo na tym za 2-3 lata nie pograsz w najnowsze gry.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...