Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto pobierać War Thunder?

karolkarol21621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie :)

Czy ta gra jest warta pobierania tych 5GB? Nie jestem fanem symulacji lotniczych ale czy ta gra mogłaby mnie przekonać?

Jak ze sterowaniem?

4758463064.png

Opublikowano

Ta gra to jest symulacja lotnicza na trybie realistycznym i historycznym, ale masz trym zręcznościowy co sterowanie latadłem jest prościutkie i każdy ogarnie ;)

LOL

Opublikowano

gralem w world of tanks i w te samoloty tez system wyszukiwania przeciwnikow jest wg mnie zly kiedy Ty latasz samolotem na 1szy lvl w przeciwnym teamie bedziesz mial samoloty na 10 lvl ktorych nawet nie dotkniesz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
@UP

Co ty pie*dolisz?!

@TOP

Jak najbardziej pobieraj, zaczniesz od trybu arcade, ale pewnie na tyle się to wciągnie, że zaczniesz latać bitwy historyczne ;) Sterowanie jest bardzo proste i na bitwach zręcznościowych nie powinieneś mieć problemu. Samolot leci tam, gdzie wskażesz myszką, A i D sterujesz lotkami (obrót wokół poziomej osi - tzw. beczka), a W i S przyspieszasz i zwalniasz. Bardzo intuicyjne ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Opłaca się bardziej niż pobieranie WoWP. Bardziej rozbudowane, lepsza przyszłość.

gralem w world of tanks i w te samoloty tez system wyszukiwania przeciwnikow jest wg mnie zly kiedy Ty latasz samolotem na 1szy lvl w przeciwnym teamie bedziesz mial samoloty na 10 lvl ktorych nawet nie dotkniesz

O czym ty ***** gadasz.
War Thunder jest od innego producenta, w WoWP masz taki sam system wyszukiwania jak w wocie.

War thunder posiada lepszy system, wyrzuca go na "Poziomy" twojego "Państwa". Masz podział że na 1 lvl rzuca cię na ludzi z krajami 1-3 (<-- chyba, nie pamiętam ^^) lvl.
na 1-3 mogą być ludzie z Kontami które mają nawet 99 lvl,, Ale mają państwo z lvl 1 to ich wyrzuca na 1-3 lvl. I tak to jest

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Warto pobrać i grać. Zauważcie, że gra sie rozwija (dolne zakładki). Być może później będzie walka powietrze+ląd+woda. Będzie sieka!

58731_127467457302825_100001187146602_138450_4172064_n.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak masz szybkiego neta to warto:)

A wcale, że nie. Nie mam niesamowitego neta, co do szybkości komputera także nie jest zniewalająca, bo jestem użytkownikiem laptopa.

Na ustawieniach najniższych podczas rozgrywki osiągam do powyżej 60 FPS'ów, więc gra jest dobra nawet na słabe komputery.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Według mnie warto , fajna grafika przyjemnie się gra. 

Zbugowane ground forces jednak mnie zniechęciło ale lotnictwo cud miód ;) 

Opublikowano

Pobralem na mojego laptopa ta gre i bylo warto. moze i mialem 20FPS ale mi sie bardzo podobalo.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...