Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yamaha DT50

Avertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, ostatnio na oku mam tego enduro, dużo o nim czytałem. W Internecie są same dobre rzeczy o nim, nie psuje się, zrywny, dobry v max, dobry do miasta i terenu itd. Może jakiś użytkownik forum posiada ten motocykl i da na jego temat opinię. Oczekuję na odpowiedź osoby znające się lub które mają/miały ten pojazd.

Opublikowano

Kolega go posiada i również ma o nim dobre zdanie, nie psuje mu się ani nic jedynie co to musiał przejść kapitalny remont ale to po ostrym wypadku. Tani w utrzymaniu roczne koszty to około 500-900zł zależy jak jeździsz nie to co przy 125 po 1500zł+.

Motorek godny polecenia, jeśli dorwiesz jakiegoś w dobrym stanie to na pewno dłuuuuugo pośmigasz :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

do 4k dorwiesz fajną dt. Miałem moto na tym samym silniku i seryjnie jest w miare mocna. Aczkolwiek na stówe zaczniesz się bawić w większe cylki, gaźniki, wydeszki, tarcze sprzegla. Jeżeli tylko oczywiście cie to zafascynuje ;]. Realny vmax takiej dtki na seri to 90 km/h. Jak masz pytania to wal, bo znam ten silnik na pamięć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...