Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] NX'y

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie ... Ponieważ posiadam 41 zł na komie i nwm czy lepiej robić te reklamy co są z telefonem ? czy poprostu wysłać sms'a za 30zł ? .. Ponieważ nigdy z tych reklam nie korzystałem i nie wiem co lepiej ? czy na to samo wyjdzie ?

Opublikowano

To znaczy tak...

Jeżeli chcesz robić reklamy to napewno nie ze starterem o wartości 41 zł... KUP sobie najpierw nx'y sms'em za 30 zł a potem za resztę powiedzmy rób reklamy, równie dobrze możesz mieć parę groszy i zrobić reklamę.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A po ilu przychodzą Nx'y po tych reklamach ?

Bo chyba z 3 skorzystałem ...

i czy jak po tych reklamach przychodza zeby zakonczyc sub'a dac np. STOP TAK i jak to wysle to mi przyjda nx'y ?

Opublikowano

A po ilu przychodzą Nx'y po tych reklamach ?

Bo chyba z 3 skorzystałem ...

i czy jak po tych reklamach przychodza zeby zakonczyc sub'a dac np. STOP TAK i jak to wysle to mi przyjda nx'y ?

Powinny, lecz teraz się wycwanili i jeżeli "odczują" kasę, to wtedy dojdą nx'y.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To znaczy tak...

Jeżeli chcesz robić reklamy to napewno nie ze starterem o wartości 41 zł... KUP sobie najpierw nx'y sms'em za 30 zł a potem za resztę powiedzmy rób reklamy, równie dobrze możesz mieć parę groszy i zrobić reklamę.

Teraz zeby dostac pkt za reklamy mobilne musi przynajmniej raz pociagnac kase z konta. Jak odrazu sie anuluje to nie dochodza nx'y.

Opublikowano

Teraz zeby dostac pkt za reklamy mobilne musi przynajmniej raz pociagnac kase z konta. Jak odrazu sie anuluje to nie dochodza nx'y.

Z jednego mi już pociągneło .. miałem 16 zł mam 10 zł ;d ale nx'ow dalej nie ma ..

a jedno anulowałem , a w 3 nic nie było żadnego tego tylko samo jakieś '' darmowe doładowanie '' czy coś takiego

Opublikowano

Z jednego mi już pociągneło .. miałem 16 zł mam 10 zł ;d ale nx'ow dalej nie ma ..

a jedno anulowałem , a w 3 nic nie było żadnego tego tylko samo jakieś '' darmowe doładowanie '' czy coś takiego

Tą pierwszą usługę anuluj bo będzie Ci pobierało 3 razy w tygodniu po 5 zŁ :/

Nie wszystkie reklamy działają niestety, jedynie możesz wysłać "ticketa", "zgłosić problem" o niedoszłych nx'ach i czekać na rozwiązanie :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Już anulowałem , ale zajeb*ło mi 10 zł -..-

Ticketa napisałem , naraznie nie odpisują i czekam na dalej na odp..

y...

Dostałem odp. i nie wiem o co zbytnio chodzi ...

Dostałem odp. :

'' Hello ,

Thank you for your message. After reviewing your account I noted that some of your transactions through Mopay were not complete and failed. Please make sure that your mobile provider supports Mopay service transactions and is released for premium services. Also check please if you reached your mobile provider payment limit.

For failed transactions you have not lost any money. If money has been deducted from your account and the transaction failed, you will receive a refund within 7 working days.

If this does'nt happen then please contact the payment method provider directly. There is no restriction for payment on your Nexon account on our part.

Kind regards,

[GM]NXAquarius''

Tłumaczone na translatorze :

''Witaj,Dziękujemy za wiadomość. Po sprawdzeniu konta I zauważył, że niektóre z transakcji poprzez Mopay nie były kompletne i nie. Upewnij się, że Twój operator komórkowy obsługuje Mopay transakcji usługowych i jest dopuszczone do usług premium. Należy również sprawdzić, proszę, jeśli osiągnęła swój telefon limitu płatności dostawcy.Do nieudanych transakcji nie stracił żadnych pieniędzy. Jeśli pieniądze zostały odjęte z konta, a transakcja nie powiodła się, otrzymasz zwrot pieniędzy w ciągu 7 dni roboczych. Jeśli ta does'nt zdarzyć, skontaktuj się z dostawcą systemie płatności bezpośrednio. Nie ma żadnych ograniczeń dla płatności na koncie Nexon z naszej strony.Z poważaniem,[GM] NXAquarius ''

Ja oczywiście zbytnio się nie znam , ale te całe mopay to są zwykłe sms'y ? a nie reklamy ?

Opublikowano

Już anulowałem , ale zajeb*ło mi 10 zł -..-

Ticketa napisałem , naraznie nie odpisują i czekam na dalej na odp..

y...

Dostałem odp. i nie wiem o co zbytnio chodzi ...

Dostałem odp. :

'' Hello ,

Thank you for your message. After reviewing your account I noted that some of your transactions through Mopay were not complete and failed. Please make sure that your mobile provider supports Mopay service transactions and is released for premium services. Also check please if you reached your mobile provider payment limit.

For failed transactions you have not lost any money. If money has been deducted from your account and the transaction failed, you will receive a refund within 7 working days.

If this does'nt happen then please contact the payment method provider directly. There is no restriction for payment on your Nexon account on our part.

Kind regards,

[GM]NXAquarius''

Tłumaczone na translatorze :

''Witaj,Dziękujemy za wiadomość. Po sprawdzeniu konta I zauważył, że niektóre z transakcji poprzez Mopay nie były kompletne i nie. Upewnij się, że Twój operator komórkowy obsługuje Mopay transakcji usługowych i jest dopuszczone do usług premium. Należy również sprawdzić, proszę, jeśli osiągnęła swój telefon limitu płatności dostawcy.Do nieudanych transakcji nie stracił żadnych pieniędzy. Jeśli pieniądze zostały odjęte z konta, a transakcja nie powiodła się, otrzymasz zwrot pieniędzy w ciągu 7 dni roboczych. Jeśli ta does'nt zdarzyć, skontaktuj się z dostawcą systemie płatności bezpośrednio. Nie ma żadnych ograniczeń dla płatności na koncie Nexon z naszej strony.Z poważaniem,[GM] NXAquarius ''

Ja oczywiście zbytnio się nie znam , ale te całe mopay to są zwykłe sms'y ? a nie reklamy ?

"Nie były kompletne", wycwanili się jakoś... i niestety trzeba by było wydać fortunę aby niektóre reklamy doszły...

Cóż, pozostaje Ci inną zrobić :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...