Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] X tier nopremium tank :)

asd01123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj grajac bitwe ferdkiem zobaczylem dwa czolgi o nazwie m60 po bitwie sie spytalem gracza czy to premium tank odpowiedzial " tak to czołg premium który dostaje sie za CW"

post-551229-0-09895800-1374770174_thumb.jpg

post-551229-0-44925200-1374770187_thumb.jpg

Opublikowano

Już dawno temu zostały ogłoszone i to, w jaki sposób można je zdobyć. Jest jeszcze Failowe oraz jakiś radziecki sprzęt.

Opublikowano

po 400 wali

To nie czołg premium, tylko czołg nagroda za wyniki w kompanii klanowej.

aa to caly klan taki czolg dostaje czy tylko ci ktorzy brali udzial w cw?

Opublikowano

po 400 wali

aa to caly klan taki czolg dostaje czy tylko ci ktorzy brali udzial w cw?

Nie powiem Ci ile klanów zostało obdarowanych ale w każdym wiem że razie każdy członek dostał po czołgu.

76561198001815076.png
Opublikowano

To czołg M60 Patton. Nagroda dla graczy, których klany aktywnie brały udział w Kompaniach Wojen Klanów i odnosiły sukcesy (P.ZW itp). Jest to premium czołg X tieru, którego nie da się nigdzie zakupić, a jedynie dostać we wcześniej pominiętej Kompani. Kolejną kompanię będzie zapewne więczyć VK.72.01, także X tier. Jeżeli chodzi o samo M60, jest on bardzo podobny do M48 Patton. Bardzo zbliżone parametry różniące się jedynie szczegółami. Jeden taki czołg posiada dosyć znany gracz NewMultiShow z klanu 1PADX. Wrzucił on dwa filmy z udziałem właśnie M60 :)

Opublikowano

Czołg ten pokazuje w jednym z ostatnich filmów gracz vdrpl należący do 1SBP. Link:

Welcome to my YT Channel (Click)

Sig.png

Opublikowano

Jest to premium czołg X tieru, którego nie da się nigdzie zakupić, a jedynie dostać we wcześniej pominiętej Kompani.

Nie jest to czołg premium, jest to zwykły czołg X tieru i zarabia tyle co normalny X tier.

Jest to czołg kolekcjonerski.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@UP

Przepraszam za pomyłkę. Jeżeli chodzi o zarobki nie jest on wcale lepszy od innych X. Jego naprawa kosztuje podobno 60tyś ...

Opublikowano

Być może będzie też VK 72.01 K oraz Object 900coś.

Jakby ktoś nie wierzył to niech zerknie na info o radiu Mausa oraz T62-A - w kompatybilności widać te czołgi.

Wogóle to można się sporo dowiedzieć patrząc na info o radiach - wiedziałem o Excelsior'ze i Sexton'ie przed oficjalną zapowiedzią.

A jak się ten M60 sprawdzał w bitwie?

Opublikowano

ten czołg to przeciętna X o ile taka jest. Włazi w niego "z mojego odczucia" łatwiej niż w pattona a armata ta sama praktycznie to wszystko jest identyczne zarobki ma jak X nic specjalnego on przeznaczony jest głównie do szpanu ;) a sam wymięka w starciu z topowymi X takimi jak e5/e100 fosze i podobne

i nie dajcie sobie wmówić iż jego naprawa tyle kosztuje płaci się od 0-26k max zależnie od otrzymanych uszkodzeń itd ...

signature.png

Opublikowano

saaq naprawa kosztuje 30k a nie 60... gdzie ty takie sumy wyczytałeś...

Dokładnie, każda naprawa X tieru kosztuje +/- 30k

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ten czołg to chyba na siłę dodali.

Po za tym IMO M60 powinien być w drzewku a Patton III na miejscu M60.

76561198001815076.png
Opublikowano

Up:

Następna wiadomość wyssana z palca :D

Człowieku jak masz zamiar takie głupoty pisać to lepiej nie pisz, skąd ty to bierzesz?

Nie pal tyle xD

saaq naprawa kosztuje 30k a nie 60... gdzie ty takie sumy wyczytałeś...

Dokładnie, każda naprawa X tieru kosztuje +/- 30k

Przepraszam, przepraszam, spojrzałem nie na to co trzeba...

TrollMasterPRO co do następnej kompani klanowej, podejrzewam, że nagrodą będzie VK72.01. Przepraszam za to, że mówiłem, że to premium, ale tak zalicza te czołgi program WOT Statistics i mi się myli (nie ma podziału na kolekcjonerskie). Z tego co tam widziałem to chyba chodziło ci jeszcze o rosyjskiego Objecta 907. A jeżeli chodzi o "ukryte informacje" to owszem, jest wiele takowych. Ja mogłem przeszkolić załogę na Type59 na 112 (przed zapowiedzią uptade 8.7), a teraz moge przeszkolić na T-34-3, także możemy się spodziewać nowego premium (?).

Opublikowano

To jest czołg wygrany na CW . Praktycznie niczym się nie różni od zwykłej X .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...