Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gildia By Fush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam mały problem z pluginem Gildia By Fush. Problem polega na czacie normalnie mój czat wygląda tak:

[HeadAdmin]NexusiK: Telst

A po zrobieniu gildi tym pluginem

[Nazwa_Gildi][**][HeadAdmin]NexusiK: Tekst

Może wiecie jak usunąć te strzalki <>

Chciałbym jeszcze usunąć te zawiasy [,]

Po zmienieniu czat mógł by tak wyglądać Nazwa_Gildi**[HeadAdmin]NexusiK: Tekst

Czy da się jakoś zmienić tak czat?

** - Jak coś oznacza to że ta osoba jest założycielem gildi :D, Zmieniłem z [Zalozyciel] na [**] xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

panowie wgrałem plugin i np jak ktoś dołączył do czyjejś gildii to , nie może otwierać skrzynek.. co robić?

Opublikowano

Ten skrypt jest zbugowanyyyyyyyy!!!!! zainstaluj plugin odpowiadający za gildie bo skrypt na gildie który działa poprawnie musisz zapłacić lub napisać sam ;).

Opublikowano

Nie używaj tego pluginy :3 To jedno wielkie gówno...

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Może spróbuj z UltimateClans, może przypadnie Ci do gustu :)

dzikoysk.net && panda-lang.org && bukkit.pl

Opublikowano

Wywal te gówno i skorzystaj z najlepszego w Polsce ( jak dla mnie ) skryptu na gildie! Żaden plugin też mu nie dorównuje, nawet te bardzo znane, chodzi oczywiście o UltimateClans!

Bez reklam fb

Opublikowano

Ile bugów.. Nie da sie gildi usunąć jakieś forceop czy coś takiego nie pobierajcie..
Jedyny sensowny skrypt to UltimateClans.

Opublikowano

Up, jak plugin moze mieć w sobie inny program ForceOp... Nie spamuj po innych "dojrzałych" osobach...

Oraz to nie skrypt a plugin

A co najlepsze w jego kodzie nie ma nic co świadczy o op...

Topic

Tego nie zmienisz, to jest w kodzie pluginu, fush już nie aktulizuje pluginu, więc radzę ci przenieś się na skrypt UltimateClans (polski)

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Up, jak plugin moze mieć w sobie inny program ForceOp... Nie spamuj po innych "dojrzałych" osobach...

Oraz to nie skrypt a plugin

A co najlepsze w jego kodzie nie ma nic co świadczy o op...

Topic

Tego nie zmienisz, to jest w kodzie pluginu, fush już nie aktulizuje pluginu, więc radzę ci przenieś się na skrypt UltimateClans (polski)

Spamować to ty spamujesz ponieważ pod poradnikami sie czepiasz o jakieś grafiki a pisałem że tutorial był w 100% zrobiomy przezmnie (nie napisałem że grafika też...) więc nie czytasz tego albo nie czytasz ze zrozumieniem oraz pamiętasz temat pewnego użytkownika jak zniszczyć lave/wode napisałeś bezsensowny post nawet nie sprawdzając pluginu (configu) więc mi tego nie zarzucaj jeszcze pamiętasz jak zrobiłeś paczkę pluginów PvP jak się chwaliłeś że o.O juz 10 osób ma już tą paczke w 1 dniu ciekawe jak nie miałoby jak udostępniłeś to sie nie dziw że są.. a co do ForceOP napisałem ponieważ dużo ludzi to pisze więc ja też to napisałem aby poinformować ludzi...Pod prezką pewnego serwera napisałeś że grafika ściągnięta ze starego generatora a generator jest po to aby generować więc człowiek może mieć .. A co najlepsze napisałeś "Nie mam zamiaru wejść" tu już dowaliłeś dobra wejdziesz na 10 minut max.. Jeszcze raz się odniosę do paczki PVP wbijałeś na serwery na 10 minut dla picu sprawdzić chyba czy masz rangę byłeś 5 minut i papa poszedłeś szukać kolejnych serwerów i sie podniecać że mają twoją paczkę.. Napisałem tu co myślę o tobie i twoim zachowaniu ;-).

Opublikowano

@up10 nabijanie postow widze ;3

a do tematu mozna jd-gui programem pobrac source zmienic te nawiasy i konwert eclipsem... Klopot...

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...