Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ruski serwer :o

miszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy tylko u mnie jest tak, ze jak przestawiłem na PL język to widze kwadraciki zamiast cyrylicy?

2. Po przeniesieniu konta nie byłem przydzielony do zadnej ligi. Zagrałem rankeda i wygrałem, ale dodało mnie do b3. Grałem z samymi srebrami, wiec mmr chyba nie małe. Na eu byłem w s5.

3. Czy tylko ja mam problem by dogadac sie w lobby gdzie kto chce isc? Jak prosze by po angielsku pisali, to otrzymuje odp: Go to your eu sever! This is server for Russia” „Learn to speak russian or stfu”. Nie spodziewałem się takich reakcji. Dodatkowo na normalach trafiają mi sie takie ułomy jak przed chwilą nidala. Cały mecz prawie przesiedziany jako człowiek, panterka uzywana tylko do ucieczki.

4. Jeszcze nie dostałem seju. Czy to normalne?

Opublikowano

1. Tak

2. Nie wiadomo

3. piszesz mid,adc a jak idziesz na topa piszesz ton ,a co do debilii taka jest rosja 60% unskileddow

4. Skin do sejuani dostaniesz jak ten skin wyjdzie

kxAyLut.png

Opublikowano

A czy to prawda ze ten skin dostaje sie tylko od platyny V?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

2x up

nie wiadomo,ale watpie wrecz niemozliwe nie wiem gdzie takich glupot sie nasluchiwales..

@UP

postac dostajesz ze skinem jak skin wyjdzie

kxAyLut.png

Opublikowano

1. Nie, nie tylko u ciebie. Tak zawsze jest. Tylko informacje i obrazki są po rosyjsku.

2. Nie bardzo rozumiem, lecz chyba ci to kłopotu nie powinno robić. Rosyjscy gracze są jak boty :).

3. Normalka na ruskim serwerze, nie zwracaj uwagi. Patrz na champy, spelle, i po prostu napisz "adc", "bot", "mid", etc. Choć nie pochwalam Call orderu, na rosyjskim serwerze nie wiedzą co to Pick order.

4. Sejuani wraz ze skinem dostaniesz ok. tydzień po wyjściu skina. Spokojnie, nie masz się co martwić.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...