Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kody Świąteczne.

jasieeks™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, chciałoby się. Na walentynki dali na 1000F, a na wielkanoc nic.

Opublikowano

Możliwe, że dadzą coś na wakacje jak w zeszłym roku dali zestaw Donalda i Fritza a potem 3000 funds. Jednak wątpię aby znowu to dodali.

Opublikowano

Na boże narodzenie za darmo itemki dawali 2 lata temu. W te w 2012 to nic chyba za free nie było. Kiedyś dawali jakieś bronie do testowania a teraz nic. Wątpię by coś dali na święta. Tak jak mówiłem, może dadzą coś pod koniec wakacji. A i jeszcze bardzo rzadko są giveawaye na takich stronkach jak gameitems lub mmobomb. Kiedyś dawali 1500f.

Opublikowano

@up

Słyszałem, że mają dać każdemu 5k funds za.niedziałającą stronę p4f. Ale to tylko słyszałem.

@top

Jeszcze możesz iść na konkursy na polskim fb bf heroes albo do fanpage Killercheo.

Opublikowano

Te stroje donalda i fritza dali to tak sie postarali... Pepperowe sety, ktore 2,3lata temu mogłes ile chcesz miec. Na te swięta były czapki za darmo, czyli tak jak rok temu. Jesli chodzi o unikalne itemy to sety mikołaja+itemki z kalendarza adwentowego.

Opublikowano

@up

te itemki i sety z kalendarza adwentowego nie były za darmo, po tych zestawach dali 3000F a to już coś ;)

Opublikowano

Na boże narodzenie za darmo itemki dawali 2 lata temu. W te w 2012 to nic chyba za free nie było. Kiedyś dawali jakieś bronie do testowania a teraz nic. Wątpię by coś dali na święta. Tak jak mówiłem, może dadzą coś pod koniec wakacji. A i jeszcze bardzo rzadko są giveawaye na takich stronkach jak gameitems lub mmobomb. Kiedyś dawali 1500f.

w 2012 roku dali claw więc dali każdemu darmowy zrzut co dzień mi to dało jakieś 20 itemów na perma za darmo a nie wspomnę o 5000 gadżetów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...