Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny,Ćwiczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakładam ten temat bo poprostu nie wiem...jedno pytanie jest odnośnie do dziewczyn a drugie do ćwiczenia a6w ( aerobiczna szóstka wiedera )

No cóż nie wiem głowię się nad tym troche czasu chodzi o to czemu wam dziewczyny może być chłopak brzydki a ma sześciopak chodzi mi o te mięśnie brzucha tak zwany kaloryfer wolicie jego i się możecie o niego pozabijać bo wszystkie na takich lecicie przecież te pedałki typu justin biber ( pfu nie wypowiedziałem tego imienia oraz nazwiska ) są ładniejsze? wytłumaczy mi to któraś? albo jakiś chłopak?

Nawet jak nie ma tych pedałków a widzicie takiego chłopaka to odrazu go chcecie żeby on był wasz wszystkie na niego lecicie nawet jak jest brzydki ...

Drugie pytanie jest odnośnie ćwiczenia a6w

Po miesiącu widać już dobre efekty?

Opublikowano

1. Bieber to nie pedał ;)
2. Zależy, jak wprowadzisz jakąś diete+bieganie to może coś zauważysz, bo poczujesz na 101%.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

"Kaloryfer u chudzielca jest jak duże cycki u grubej kobiety- nic nie znaczy"

Przeważnie większość gwiazd filmowych czy celebrytów jeżeli chodzi o mężczyzn są oni nieźle zbudowani, to właśnie przez to większość z nas zwraca uwagę na klatkę piersiową i jak Ty to ująłeś "kaloryfer".

Kobieta ładnie wygląda przy takim mężczyźnie i czuje się bezpieczna.

Ja nie przywiązuję aż tak wielkiej uwagi do wyglądu zewnętrznego u chłopców ;)

Opublikowano

1. Bieber to nie pedał ;)

2. Zależy, jak wprowadzisz jakąś diete+bieganie to może coś zauważysz, bo poczujesz na 101%.

Do tego ćwiczenia nie trzeba żadnej diety,biegania -_- tylko od tego ćwiczenia trzeba wykonać wszystko z tej strony www.a6w.pl i to cała filozofia a pytanie było o efekty ;x

Opublikowano

Do tego ćwiczenia nie trzeba żadnej diety,biegania -_- tylko od tego ćwiczenia trzeba wykonać wszystko z tej strony www.a6w.pl i to cała filozofia a pytanie było o efekty ;x

Ziomuś skoro jesteś taki mądry to po co się pytasz? Jak ja Ci mówię, a uwierz, że wiem bo robiłem sześciopak i pół neta przeczytałem o tym. Dieta to podstawa, bez niej mięsnie nie będą się rozwijać, tak jakby będziesz stał w miejscu, bieganie pomaga spalić tkankę tłuszczową dzięki czemu w ogóle zobaczysz te mięśnie na oczy.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Poczytaj o treningach dla początkujących.

Ja trochę chyba przesadzałem bo biegaliśmy z kolegami w poniedziałek, środę, piątek i czasami w niedzielę na dystans około 7 kilometrów, a potem jak wyczytałem to trochę za dużo dla amatorów.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

A nie lepiej biegać codziennie po 30 minut?

Nie koniecznie to musi być 1h. Możesz biegać po 20 min dziennie lecz pamiętaj, że wydłużysz znacznie oczekiwanie na jakiekolwiek efekty.

Opublikowano

Przy a6w ważna jest dieta i nie pitol tu głupot :)

Są efekty widziane po miesiącu , do tego polecam Ci także bieganie ok. 30/40min dziennie bądź jazdę na rowerze.

u6pv.jpg

Opublikowano

Po cholere mi dieta jak tu mam schudnąć i wyrzeźbić się? :D

Kurwa, a na czym chcesz zbudować mięśnie na kurwa chlebie z masłem ? Mięśnie muszą się z czegoś robić, a do tego też potrzebny jest czas na regenerację mięśni czyli długi sen bez tych 2 rzeczy gówno zdziałasz, a możesz sobie robić a6w przez rok i bez diety i snu nic nie zauważysz.

Waga ? Zależy ile masz lat i jaki wzrost :)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

raaaacja, sam czytałem dużo, i nawet jak bedziesz miał dobre miesnie na brzuchu wyrobiony, to tłuszczyk Ci je bedzie zakrywał, tak mi też trener na siłce mówił xD i najwazniejsza jest technika i to jak sie przykladasz do każdej serii, nie szybkosc/ilość, lecz technika

lol, ale mądrze pierdole xD

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Tak odpowiednia dieta, czas regeneracji przy czwiczeniach mięsni brzucha jest bardzo ważna do tego powinienieś także biegać,pływać,jeździć na roweże.

Ale muszę coś napisać dziwnego:Piszesz w temacie że dziewczyny lecą na takich brzydkich z sześciopakiem , pedałów jak to Ty powiedziałeś, a potem wnioskuję że też chcesz mieć szęściopak z czego wnioskuję że też chcesz by dziewczyny na Ciebie leciały (jako brzydki pedał z kaloryferem)Przepraszam jeśli Cię to obraża ale zmień ten pierwszy post bo dziwnie to wygląda ;p

BTW:Powinieneś ćwiczyć całe ciało, będziesz silny a kobiety będą się czuły przy Tobie bezpieczne (co z tego że masz kaloryfer jak ktoś Ci rąbnie w twarz silną łapą :) )

Opublikowano

dobra a teraz debile sluchac jezeli chlopak ma bf ok 7% to po kiego kija mu dieta ? bez diety zrobi 6 paka jak sie przylozy w ok 1 mies

co do a6w nie polecam kregoslup ci siadzie rob abs 8min codziennie i bd efekty

Opublikowano

no mój kolega jedzie brzuszki z pewnej stronki jedzie już 3 miesiąc i już mu wychodzi 6 pak boki mu wyszły teraz środek zaczyna bez diet,biegania itd.. opierdala sie czasami wyjdziemy na dwór na cały dzień jak możemy

Opublikowano

Najważniejsza jest dieta z ujemnym bilansem kalorycznym z bilansem 1,8 g białka na kg/mc i 2,4 ww na kg/mc i 0,6 tłuszczów na kg/mc.

Musisz biegać 45 min 3 razy w tygodniu.

Ćwiczenia brzucha 2 razy w tygodniu: Przysiady, Martwy ciąg, Spięcia.

A w takie programy jak A6W nie wieżę, ponieważ marnie spala tłuszcz i zakłada ćwiczenia codziennie, a jak wiadomo mięśnie potrzebują czasu na regenerację.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po miesiącu na pewno nie zobaczysz dobrych efektów. Na takie rzeczy trzeba pracować tygodnie, miesiące, a nawet lata..

Także systematyczność i praca. :)

Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...