Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zostajecie przy bf3?

Lajkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam do was pytanko ;)

Zostajecie przy bf 3?

czy moze idziecie na bf4??

ja osobiście przystaje na bf3 ;p

Cyaa ;**

<3

1352328162-U673632.jpg
Opublikowano

Jak bf4 będzie battlefieldem a nie battlecodem (wystarczy porównać trudność gry bf2 a bf3 i rozmiary map oraz ilość pojazdów) jak 3 to z pewnością 3 zostanie odstawiona w kąt ;)

LOL

Opublikowano

Bf 4 zaoferuje dużo więcej niż trójka. Jeśli się okaże że panowie z Dice dali ciała to zostanę przy 3 a nawet cofnę się do bfbc2 które było wg mnie najlepsze.

Opublikowano
Beta BATTLEFIELD 4™

Jesienią 2013 będziesz mieć szansę na uzyskanie dostępu do bety Battlefield 4™. Do udziału w niej zaprosimy wybraną grupę fanów serii Battlefield. Data rozpoczęcia bety oraz jej zawartość nie zostały jeszcze ujawnione. Najnowsze informacje na ten temat będą pojawiać się na naszych oficjalnych kanałach społecznościowych.

Beta Battlefield 4™ - pytania i odpowiedzi

Pyt.: Czym jest beta Battlefield 4™?

Odp.: Wybrani gracze zostaną zaproszeni do udziału w testach beta gry Battlefield 4™. Testowane będą aspekty techniczne, infrastruktura sieciowa oraz komponent rozgrywki wieloosobowej Battlefield 4™.

Pyt.: W jakim celu przeprowadzana jest beta Battlefield 4™?

Odp.: Beta pozwala nam przetestować serwery oraz infrastrukturę sieciową gry, a także skonfigurować jej komponent rozgrywki wieloosobowej. Biorąc udział w becie pomożecie nam zadbać o to, by premiera gry przebiegła możliwie bezproblemowo. Będziecie także mogli przekazać nam swoje komentarze i pomysły dotyczące rozgrywki, a także poinformować o znalezionych błędach i przedstawić inne przemyślenia na temat gry.

Pyt.: Kto będzie mógł uzyskać dostęp do bety Battlefield 4™?

Odp.: W becie będą mogły uczestniczyć osoby, które zamówią w przedsprzedaży Cyfrową Edycję Specjalną Battlefield 4™ za pośrednictwem Origin.com, użytkownicy usługi Battlefield 3: Premium oraz zarejestrowani posiadacze Edycji Limitowanej lub Cyfrowej Edycji Specjalnej Medal of Honor Warfighter.

Pyt.: Jak długo potrwa beta Battlefield 4™ i kiedy się rozpocznie?

Odp.: Więcej szczegółów na temat bety Battlefield 4™ ujawnimy w późniejszym terminie. Będą się pojawiać na naszych oficjalnych kanałach społecznościowych.

Pyt.: Jaka będzie zawartość bety Battlefield 4™?

Odp.: Więcej szczegółów na temat bety Battlefield 4™ ujawnimy w późniejszym terminie. Będą się pojawiać na naszych oficjalnych kanałach społecznościowych.

Pyt.: Jestem użytkownikiem usługi Battlefield 3™ Premium. Na jakiej platformie uzyskam dostęp do bety Battlefield 4™?

Odp.: Dostęp do bety uzyskasz na platformie, na której korzystasz z usługi Battlefield 3 Premium (PC, Xbox 360 lub PlayStation 3). Beta będzie dostępna na całym świecie, na wszystkich platformach sprzętowych (z wyjątkiem PS3 na terenie Japonii i reszty Azji).

Pyt.: Posiadam prawo dostępu do bety Battlefield 4™ z kilku źródeł, na różnych platformach sprzętowych. Czy mogę wybrać platformę, na której wolałbym zagrać w betę Battlefield 4™ lub przekazać jedno z moich zaproszeń znajomemu?

A: Odp.: W takiej sytuacji uzyskasz dostęp do bety Battlefield 4™ na kilku platformach sprzętowych. Dostęp do bety jest przypisany do Twojego konta Origin i nie można go przekazać innej osobie.

Pyt.: Posiadam prawo dostępu do bety Battlefield 4™ z kilku źródeł. Czy otrzymam kilka zaproszeń do bety? Jeśli tak, to czy będę mógł przekazać je innym osobom?

Odp.: Jeśli posiadasz prawo dostępu do bety z kilku źródeł, ale tylko dla jednej platformy sprzętowej (np. z Cyfrowej Edycji Specjalnej MOHW i Cyfrowej Edycji Specjalnej BF4), będzie Ci przysługiwać jedno zaproszenie. Dostęp do bety jest przypisany do Twojego konta Origin i nie można go przekazać innej osobie.

Pyt.: Posiadam prawo dostępu do bety na jednej platformie sprzętowej, ale chciałbym w nią zagrać na innej (np. posiadacz Edycji Limitowanej Medal of Honor Warfighter w wersji PS3 chce zagrać w betę na PC). Czy to możliwe?

Odp.: Dostęp do testów beta uzyskasz na platformie sprzętowej, do której jest przypisane Twoje prawo dostępu do bety.

Pyt.: Czy przewidywana jest otwarta beta Battlefield 4™?

Odp.: W sprawie otwartej bety nie mamy w tej chwili nic do zakomunikowania.

Battlefield 4™ to ustanawiająca nowe standardy gra akcji, w której zaciera się granica między fikcją a prawdziwą chwałą, zaś rozgrywka pełna jest momentów, na jakie natknąć się można tylko w Battlefield. Wraz ze zniszczalnym otoczeniem, widowiskową walką pojazdową i chaosem wojny totalnej, Battlefield 4™ daje Ci wolną rękę, pozwalając grać na swój sposób i dostarczając przy tym niezrównanych emocji.

Zamów Battlefield 4™ w przedsprzedaży, a otrzymasz za darmo pierwszy dodatek do gry. Zostań użytkownikiem Battlefield 3™ Premium, aby uzyskać dostęp do bety Battlefield 4™. Beta będzie dostępna na całym świecie, na wszystkich platformach sprzętowych (z wyjątkiem PS3 na terenie Japonii i reszty Azji).

Opublikowano

ja tak samo kupuje ps 4 żeby grać w bf4 ale w bf3 na pc będe grał dalej

Nie pisze poprawnie po Polsku.

Opublikowano

bf4 będę grał :D i tak juz prawie 100prestiż w bf3

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

A ja zostaje na BF3 i ide na BF4 ;) Będę grał w obydwie gry, ponieważ z kolegami ustalaliśmy, że nowego BF'a też kupujemy.

Ps. Wiedziałem, że dojdzie tylko do rozłamu graczy. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...