Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto 322

Royal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem świezo po obejrzeniu najnowszego odcinka, z madara w roli glownej. Mozecie teraz pomyslec niewiadomo co, ale jestem bardzo, bardzo podekscytowany, nigdy nie doznalem takiego uczucia. Jezeli kazdy odcinek da bedzie od teraz dawal mi takie "uczucia" to znowu pokocham Naruto

Opublikowano

Cieszymy się ale co na celu ma ten temat?

//Nie jestem pewien, ale pewnie wymianę wrażeń po odcinku z innymi widzami. Just sayin'.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Tez mi sie bardzo spodobał nowy odcinek :)

Jak jeszcze pomyśle co ma być w tych odcinkach to aż mnie ciarki przechodzą xD , będzie co raz lepsza akcja i lepsze "wiksy".

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Odcinek całkiem dobry ale jak Madara poszedł walczyć na tych wszystkich Shinobi to jego walka była nie dopracowana.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Ja cały czas czekałem aż skończą eis filery i wreszcie sie doczekałem , już w poprzednim tygodniu był świetny odcinek ale gdy w tym odcinku Madara wkroczył do akcji to po prostu akcja nabrała nie samowitego tempa.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...