Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie na allegro

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Kupiłem książkę na allegro, i podałem dane adresowe, dostawa kurier, i płatność przelewem tradycyjnym (pay4u). I teraz otrzymałem automatyczną wiadomość na maila, że mam się skontaktować z tym kolesiem przez mail, i podać mu nick z allegro, nr transakcji, opcje przesyłki, i podał numer bankowy z danymi, no ale skoro wszystko tam wypełniłem, to chyba on powinien dostać te wszystkie dane, no nie? Czy jednak muszę do niego napisać, i mu to wszystko podać? Jestem zielony w tych sprawach - pierwszy zakup na allegro.

Ale znowu potem dostałem wiadomość od allegro, że wybrałem opcję płatności i dostawy... Mam mętlik w głowie.

Opublikowano

Było zaznaczyć zwykły przelew po za systemem payu.Ale to nic nie szkodzi.Na maila dostałeś automatycznie wygenerowany mail z numerem konta.Zrób go i po sprawie

Opublikowano

Było zaznaczyć zwykły przelew po za systemem payu.Ale to nic nie szkodzi.Na maila dostałeś automatycznie wygenerowany mail z numerem konta.Zrób go i po sprawie

Ale mi już wygenerowało blankiet, i już go wydrukowałem, jutro idę na pocztę go zrealizować.

Opublikowano

koles ma pewnie stary sklep bo kiedys sie tak robilo, ze kontaktowalo sie i podawalo sie nick z allegro.

ja ci radze jak nie masz konta w banku to kupuj metoda za pobraniem, zaplacisz przy odbiorze

Age is just a number :)

Opublikowano

koles ma pewnie stary sklep bo kiedys sie tak robilo, ze kontaktowalo sie i podawalo sie nick z allegro.

ja ci radze jak nie masz konta w banku to kupuj metoda za pobraniem, zaplacisz przy odbiorze

Uspokoiłeś mnie, no to dobrze. Konta w banku nie mam, ale od czego są przelewy pocztowe? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...