Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm]Da?

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się odwołać.

Po 1... G00D to mój dobry kolega, ba.. przyjaciel z którym ciągle mam beke na gadu z tego wszystkiego, on wie ze go obrażam a on mnie i tak się uzupełniamy, c'nie koteczku?

Teraz tez z nim pisze i jakos nie ma urazu do tego ze tyram go jak pipke, on to lubi, nie moja wina :/

I go nie obraziłem, napisałem tylko ze jest konfiturą.. to zle? Konfitury są dobre, a moja wina ze on zamkniety w sobie jest? poza tym on wie ze go kocham :*

Po 2, jaki spamer? Jedyne co na tym forum robiłem to odpowiadałęm w dziale Metin2 w prezentacji jednego serwera bo cóż, gracze jednak informacje mieć musieli skoro głowny administrator ma to wszystko w poważaniu...

Po3. chciałbym się odwołać od blokady jeżeli jest taka możliwość iż uważam, że została ona nałozona niesłusznie, poza tym mam parasolke powinniście mnie nakierować dobrze, co robię źle... administrator TCQ dał mi w warnie post do tematu w zbanowanych w którym jest all wyjasnione i już wszystko wiem co zle zrobiłem i tym podobne, wiecej tego nie zrobie. Co do postów w metin2 które uważasz za spam, to cóż... ale inaczej do tych ludzi z Metina nie dociera jak pisanie prosto z mostu.

Chciałbym otrzymać unbana, wiecej się to nie powtórzy, pozdrawiam, Da?

-------------------

głupie driver error ;_;

@Edit

W poscie z Azeria ( Napisałem tez wiadomosc do administracji, co chcialem sie dowiedziec... a nie moja wina ze ludzie uwazaja mnie za hakiera i takie posty mnie irytuja i staram sie im odpowiadac tak samo, jak oni pisza do mnie)

co do posta w therollingjoint napisalem, ze przepraszam za posta jeszcze przed banem bo jeden z gm mi wyslal notke co i jak

jak mam miec tego bana to usuncie to konto bo chce nowe konto zrobic z tym nickiem bo jest zajebisty <3

kocham se julke, bo se moge, i se bede kochac, heshehsheshesheshehs

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...