Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Serwera

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś prywatnego serwera do zbierania broni bo osobiscie nigdy nie posiadałem żadnych fajnych broni tylko jakies pistolety lub bronie jednostrzalowe, raz AKM zebrałem ale lognalem i jak sie zalogowalem to mnie zombie zabily... Jeżeli ktoś posiada lub zna hasło do jakiegoś prywatnego serwera to zbierania itemow to może podać na PW .

Opublikowano

Gdzie tu zabawa. Wbić na pusty serwer zebrać wszystko i co? Wydaje mi się że o to chodzi w tej grze aby mieć jakiś cel, i coś na drodze do tego celu.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Ale ja właśnie chce nazbierac sobie troche broni i pojsc na serwer gdzie jest 100 osob zeby sie troche pobawic bo troche nudzi mnie chodzenie po miastach na serwerach gdzie jest 6 osob i szukanie broni

Opublikowano

nikt nie daje za darmo hasla do serwera jedynie sie sprzedaje miejsca ktore kosztuja tak z 500gc ale nie mozna tam zabijac tylko loot jezeli chcesz zapraszam do mnie na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...