Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheNitroZyniak

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z lepszych youtuberow na yt;) Zawsze on mi poprawia humor.

Popieram. Gość jest zajebisty :)

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

Opublikowano

Lubię go i oglądam. Trochę ta akcja z Kiecolem i ukradnięciu serii (GTA) przysporzyła mu hejterów, ale dalej się 3ma : )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No a ja wam powiem tak. Sledzę kanał nitra praktycznie od samego początku, miał wtedy nieco ponad 100 subów.

Wszystko było fajnie, naprawdę spoko rzeczy robił ale... Od pewnego czasu jest go wszędzie pełno. Gdzie tylko coś wyniknie

on jest. Gdzie tylko można się komuś podlizać on już tam jest. Miałem go za naprawdę fajnego gościa ale takie lizanie dupy każdemu i pchanie się wszędzie na siłę to jednak nie jest to co lubię. Dodam jeszcze że nie jest to tylko i wyłącznie moja opinia. Zresztą sami zobaczcie jak to wszystko wygląda, osoby które oglądają/oglądały go od początku zapewne przyznają mi rację że nitro jest wszędzie. Porównać go można do mojego kota który zawsze się wspinał po szafkach gdy robiłem sobie kanapki :) (mam nadzieję że zostałem dobrze zrozumiany ;) )

HBV27j.png

Opublikowano

@up może to lepiej że jest wszędzie,tak się dzieje jak kogoś pozna więcej ludzi i jak poszerza się grono fanów, nie można zamykać się w ciasnej klitce.;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...