Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodge'owanie que

Gryfek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak działa ten sposób Athene, że sie dodguje kolejki, LP spada a MMR nie? I ze za jedna wygrana mozna dostać 2 dywizje wyzej? Oplaca sie to robic na Silver 4?

Opublikowano

to jest tak ze jak wyjdziesz z Looby tracisz 4 LP a nie MMR opłaca sie wyjść jak widzisz ze troll team

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Jak wyjdziesz na srebrze 5 z kolejki to twoje mmr spadnie, a lp nie. Jeżeli wyjdziesz tak duużo razy to twoje mmr będzie takie, że będziesz grał z jakimiś niskimi bronzami, pkt powinny iść normalnie a to, że masz wysoki winstreak ( bo jednak jakiś tam musisz mieć ) przesądzi do której dywizji cię przeniesie ( może nawet o trzy dywizje )

Lub na odwrót, zresztą zaraz wrzuce ci filmik.

@EDIT

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

a co do tego tematu ,jak teraz wygram gre bede silver 3 i jak bede dodgowac co chwile gre ,nie spadne nizej i bede miec wiecej lp ?

To znaczy jak sie przejdzie na nastepna dywizje i sie przegra rankeda nie spadasz z dywizji

kxAyLut.png

Opublikowano

Musisz być np. w gold V i mieć 0lp, wtedy wychodzisz ciągle z kolejek tyle razy ile chcesz, aż w końcu grasz jedną grę którą wygrywasz i awansujesz o 2 dywizje w górę... Według mnie ten sposób to głupota.

b_560_95_1.png

Opublikowano

a jeśli jestem silver 5 i mam 0 lp a wyjde z kolejki to nie moze mnie wrzucić do bronzu?

Do bronzu możesz spaść tylko jak nie będziesz grać rankedów w ogóle

Opublikowano

czyli mam 0 lp wychodze z 10 razy z bardzo niskim mmr a potem wygrywam jeden mecz i tak poprostu lece o 2 dywizje do przodu czy zdobywam więcej lp?

Opublikowano

a jeśli jestem silver 5 i mam 0 lp a wyjde z kolejki to nie moze mnie wrzucić do bronzu?

Nie, chyba żebyś nie grał 28 dni czy coś takiego

b_560_95_1.png

Opublikowano

Co by się stało jeśli na Silver V bym dodgował na 0 LP tak z 5 razy i potem zagrał rankeda?

a można za to bana dostać jak bede tak wychodził kilka razy podrząd?

Nie, bo nawet athene robi ten sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...