Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

słuchawki Sound blaster Tactic 3d Alpha

Funky33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o słuchawki Sound Blaster Tactic 3 d Alpha a bardziej o ich ustawienia korki graczy slysze ale niestety nie tka jak powinienem rozchodza sie one po calej mapie przez co nie jestem w stanie okreslic gdzie przeciwnik dokladnie sie znajduje strasznie do dezorientuje :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz zainstalować sterowniki. Pobierz i zainstaluj sterowniki do słuchawek ze strony producenta ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

odinstalowalem tamte co mialem i zainstalowalem te co podales ale nei mam panelu sterownia trzeba pewnie jeszcze te drugie zainstalowac bo to byly firmware czy jakos tak podasz link do odpowiednich jesli mozesz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@reff Teraz po odinstalowaniu sterow i ponownym zainstalowaniu gdy podlacze razem z Tym thx'em to nie mam glosu w cs'ie w filmikach ale np w tym filmiku z tego panelu sterowania słysze tak samo gdy biore test na ts'ie tez słysze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...