Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniszczenie arty

daniel741

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj zainstalowałam te 2 ostatnie pathy 0.6 i 0.7 i kurwa gram arty i tu wolniejsza niż kiedyś, celowanie zjebane nie trafia nawet jak jest na max skupienie itd. Mam amx 13 ... te arty 6 tieru ( niegdyś 5 tier ) francuskie. Zjebali to czy co ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kiedys za takie slownictwo dostawalo sie temp bana ;)

Wracajac do tematu. Kolego poczytaj troche TU na forum albo na of. forum o ostatnich patch'ach to sie dowiesz, co i jak :)

test

Opublikowano

i duzo osob przestalo grac choc moim zdaniem nie tak bardzo sa popsute sa celniejsze tylko troche dlużej laduja

Między innymi i ja przestałem grać. Imo arta to nieodłączny element gry. Jak ktoś nie potrafi się chować to już raczej jego problem że zostaje one-shootowany.

76561198001815076.png
Opublikowano

Między innymi i ja przestałem grać. Imo arta to nieodłączny element gry. Jak ktoś nie potrafi się chować to już raczej jego problem że zostaje one-shootowany.

Przed patchem to był wyścig do najbliżej kryjówki, a nie gra (mowa o 4-5 na stronę).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i duzo osob przestalo grac choc moim zdaniem nie tak bardzo sa popsute sa celniejsze tylko troche dlużej laduja

Nie prawda, są wolniejsze, mniej celniejsze, i w chuj długo się ładują. Tak jak inne czołgi. Naprawią to wgl?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nerf - czyli specjalnie tak zrobili :) Jednym słowem osłabili artę i już jej prawdopodobnie nie przywrócą poprzednich statów ;) Prędzej je jeszcze bardziej znefrią.

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Nerf - czyli specjalnie tak zrobili :) Jednym słowem osłabili artę i już jej prawdopodobnie nie przywrócą poprzednich statów ;) Prędzej je jeszcze bardziej znefrią.

Przynajmniej teraz nie ma po 5 art w 1 bitwie, teraz 2 ciężko znaleźć, sam sprzedałem gw panther i nie mam zamiaru odkupywać.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Przynajmniej teraz nie ma po 5 art w 1 bitwie, teraz 2 ciężko znaleźć, sam sprzedałem gw panther i nie mam zamiaru odkupywać.

Eee, ja nigdy praktycznie nie grałem artami, w niemcach miałem do Grilla, w amerykanach do M43 i dalej już nic, więc szczerze mówiąc nie grałem nimi zbytnio ;) Więc się cieszę, że znerfili arty bo idzie normalnie pograć HT'kami, a już nie mówiąc o medach, teraz gra medem na flankach to bajka.

Opublikowano

Up:

Dokładnie, już nie ma po 5 art w bitwie :D

Już się prawie nie zwraca uwagi czy arta jest w przeciwnej drużynie.

Yhy, poczekaj jak wyjedziesz z 1,5k hp żeby dobić jakiś czołg a tu ci pestka z nieba spadnie :* (pewnie z napisem: Good Bye!)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Szczerze ?

Dobrze dla tych co grają HT lub innymi wolnymi czołgami, bo nie dostają za przeproszeniem wpier**l od arty i udaje im się gdziekolwiek dojechać.

A nie cieszą się posiadacze LT, którzy zabijali niewinne arty, od razu po tym jak wystrzeliły oraz (chyba najliczniejsze grono) artylerzystów. Wiele osób mówi, że "ten nerf to im jeszcze pomógł". Owszem, lepsze losowania (np. S-51 lub GwPanther na IS-y to fajna sprawa) lub większa celność (częściej wchodzi za więcej), ale czas ładowania, skupiania i samo poruszanie się arty jest bardzo denerwujące...

I tak dochodzimy do starego wniosku. Co by nie zrobili, i tak źle...

Opublikowano

Co prawda przeadzili ze znerfieniem tych art ale przynajmniej nie jezdzi ich po 5 w druzynie

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

dla artylerii powinni zrobić osobną grę - nie ma nic bardziej denerwującego - gra się rozpoczyna, pierwsze 30 sekund - obracam się prototypem i zaczynam jazde za drużyną, na horyzoncie pojawia się scout - żarówka się zaświeca - 40 sekund od rozpoczęcia gry, leci bomba za 1500 w mój bok.

Opublikowano

Ahh, no na arte są sposoby ;> Ja mam taki jeden, nie jechać na pałę! Uważać, patrzeć, i grać z rozsądkiem to Cię mało która arta dopadnie ;>>

Opublikowano

koledzy nie grali chyba prototypem, czołgiem tarczą, która przemieszcza sie z magiczną prędkością 18 km/h z górki. gdybym jechał na pałe, to bym się nie obracał, podążając za towarzyszami. Tak więc panowie z tekstem o unikaniu art to możecie do szybkich i zwinnych czołgów się odnosić.

Opublikowano

Up:

Tak i ciekawe jak by taka gra wyglądała 15 vs 15 art ?

Pomyśl trochę, trzeba nauczyć się jak unikać arty :D

Uczestniczyłem w takich. (treningówki) Zabawa jest przednia, polecam chociaż raz w życiu taką zagrać. Ogólnie co miesiąc robimy z klanem takie bitwy ,,dla rekreacji'' Polecam bo jak mówiłem, zabawa jest przednia.

@Edit: Nah... Te powtórzenia, przepraszam, czasami tak się zdarza.

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...