Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Let's Play TERA online #2 TWORZMY POSTAC!

Yosito0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko powiem w odcinku :P Chciałbym jedynie podziękować za pomoc w realizacji ankiety dotyczącej głosowania jaką postacią grać :P bardzo mi to pomogło ;) Nasza postać to Human Warrior Mężczyzna ;) Wszystko w odcinku ;) mam nadzieję że się spodoba ;> jeżeli źle napisałem ten temat proszę o poprawienie go ;) z góry dziękuje ;)

http://www.youtube.com/watch?v=OETjiwlyaMU

Opublikowano

Jak dla mnie muzyka zbyt głośno, no i nie podoba mi się intro, jest takie zwyczajne kilka napisów i tyle.. Co do wrzucania filmików to możesz to przecież dać w kodzie media, o tak:

[media]LINK DO FILMIKU[/media]
Opublikowano

Jak dla mnie muzyka zbyt głośno, no i nie podoba mi się intro, jest takie zwyczajne kilka napisów i tyle.. Co do wrzucania filmików to możesz to przecież dać w kodzie media, o tak:

[media]LINK DO FILMIKU[/media]

To wszystko w swoim czasie :D muzy niebedzie a intro inne w 100% i wiem o tym :D chce tylko zobaczyc czy to sie przyjmie :D

Opublikowano

Za głośno muzyka. Tak poza tym to dobrze, jest dobrze. Na jakim serwerze grasz? <Nie obejrzałam całego, przesuwałam, bo muszę uciekać> ;p

Opublikowano

Za głośno muzyka. Tak poza tym to dobrze, jest dobrze. Na jakim serwerze grasz? <Nie obejrzałam całego, przesuwałam, bo muszę uciekać> ;p

Algoria ;)

Opublikowano

Algoria ;)

Miałam na myśli serwer w Tera Online, nie tego priva z mt2, swoją drogą, nie polecam grać na tym privie [mt2] .__. Więc... Jaki serwer na Tera Online? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...