Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Serwer 1.5.2 ! MobArena, Dużo Eventów, Spoko Gracze ! VIP za FREE !

razor710

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nooby z diax eq lataja i zabijają na spawnie

Ciekawe jak zabijają jak off pvp jest. I jak mogą latać jeżeli na spawnie jest off fly -.-

pustka na serwerze :(

Pustka? Serwer praktycznie cały czas full a ty piszesz że pusty?

Sądzę że ci dwaj użytkownicy specjalnie psują opinie konkurencji

Administracja jest odpowiedzialna a takie bzdury jak włączone pvp na spawnie to tylko brednie jakiś mało dojrzałych dzieci :)

@ref

dziś drugi event ;)

Opublikowano

Pierwsze wejście - złe wrażenie.

Zbugowany spawn. Żeby się na nim pojawić, trzeba wpisać /spawn, ponieważ respimy się w jakiejś norce.

Czyli bug serwera, albo pluginu.

Po wpisaniu /spawn jestem na słabym spawnie, robionym na szybko.

Po wyjściu widzę jakieś zbudowane przez administracje wielkie sięgające chmur kloce z cegły.

Wszystko jest na wierzchu. Żadnych uliczek, widok pozostawia wiele do życzenia.

Przed nickiem jest [World], a kiedy zapytałem się właściciela, czy to usunie, to nie wie nawet jaka to komenda.

Napisałem mu, że to podstawowa komenda, napisał:

"to jak sie nie podoba to idz na inny -.- nikt za toba plakac nie bd"

Żeby tak właściciel odnosił się do graczy? Niezbyt przyjemnie. ;)

Nie polecam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Pierwsze wejście - złe wrażenie.

Zbugowany spawn. Żeby się na nim pojawić, trzeba wpisać /spawn, ponieważ respimy się w jakiejś norce.

Czyli bug serwera, albo pluginu.

Po wpisaniu /spawn jestem na słabym spawnie, robionym na szybko.

Po wyjściu widzę jakieś zbudowane przez administracje wielkie sięgające chmur kloce z cegły.

Wszystko jest na wierzchu. Żadnych uliczek, widok pozostawia wiele do życzenia.

Przed nickiem jest [World], a kiedy zapytałem się właściciela, czy to usunie, to nie wie nawet jaka to komenda.

Napisałem mu, że to podstawowa komenda, napisał:

"to jak sie nie podoba to idz na inny -.- nikt za toba plakac nie bd"

Żeby tak właściciel odnosił się do graczy? Niezbyt przyjemnie. ;)

Nie polecam.

Po pierwsze - Po rejestracji znajdujemy się na spawnie tylko w innym pomieszczeni - wyjście na survival (nie każdy lubi FreeBuild więc o takich graczach też pomyśleliśmy)

Po drugie - Spawn nie był robiony na szybko - jest mały, są cztery wyjścia w cztery różne miejsca - został on zrobiony z myślą o tym, że nie każdy umie się później odnaleźć w dużych spawnach pełnych jakiś "gówien". Jest on głównie przystosowany do szybkich wejść/wyjść do takich rzeczy jak: parkour, pvp czy sklep z itemami

Po trzecie - to że przed nickiem jest [World] to nie świadczy o moim małym doświadczeniu w komendach tylko tu akurat chodzi o komfort graczy - to oni mnie poprosili o zostawienie tego, ponieważ widać wtedy kto jest w głównym świecie (World) a kto znajduje się na automatycznych działkach - popularnych PlotMe.

A więc uważam powyższą opinię za totalne dno - wszedł na serwer a po 5 minutach wyszedł i zaczął się tu rozpisywać jak to ten serwer jest najgorszy na świecie -.-

Morał ? - zrób lepszy !

Dziękuję dobranoc

Opublikowano

Po pierwsze - Po rejestracji znajdujemy się na spawnie tylko w innym pomieszczeni - wyjście na survival (nie każdy lubi FreeBuild więc o takich graczach też pomyśleliśmy)

Po drugie - Spawn nie był robiony na szybko - jest mały, są cztery wyjścia w cztery różne miejsca - został on zrobiony z myślą o tym, że nie każdy umie się później odnaleźć w dużych spawnach pełnych jakiś "gówien". Jest on głównie przystosowany do szybkich wejść/wyjść do takich rzeczy jak: parkour, pvp czy sklep z itemami

Po trzecie - to że przed nickiem jest [World] to nie świadczy o moim małym doświadczeniu w komendach tylko tu akurat chodzi o komfort graczy - to oni mnie poprosili o zostawienie tego, ponieważ widać wtedy kto jest w głównym świecie (World) a kto znajduje się na automatycznych działkach - popularnych PlotMe.

A więc uważam powyższą opinię za totalne dno - wszedł na serwer a po 5 minutach wyszedł i zaczął się tu rozpisywać jak to ten serwer jest najgorszy na świecie -.-

Morał ? - zrób lepszy !

Dziękuję dobranoc

Odziwo chciałeś usunąć nazwę świata przed nickiem, więc teraz nie kłam. :)

O doświadczeniu skapnąłem się, jak zobaczyłem jak wszystko wygląda, pluginy etc.

Morał zachowam dla siebie, ponieważ prowadzę serwer 100 slotowy i trzyma się bardzo dobrze. ;)

Pozdrawiam.

@down:

Po Twoich słowach. ;)

Nie będę dalej prowadził dyskusji, wychodzę z tego tematu.

Pozdrawiam. :)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Odziwo chciałeś usunąć nazwę świata przed nickiem, więc teraz nie kłam. :)

O doświadczeniu skapnąłem się, jak zobaczyłem jak wszystko wygląda, pluginy etc.

Morał zachowam dla siebie, ponieważ prowadzę serwer 100 slotowy i trzyma się bardzo dobrze. ;)

Pozdrawiam.

Skąd wnioskujesz że chciałem usunąć?

Opublikowano

Nie polecam noobki latają na fly i zabijają

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Nie polecam noobki latają na fly i zabijają

Pisząc takie głupoty pod reklamami innych serwerów twój się na pewno nie wybije -.-

Nikt nie lata i nie zabija -.- a nobów nie ma bo tacy od razu bana mają

ref

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...