Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Inna scieżka

TheKaczorek178

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam bardzo ważną sprawę, a mianowicie chodzi mi jak zrobić by launcher korzystał z pliku server.dat ale nie z .minecraft tylko np: C:\Pliki.

Mam launcher i jest ustawiony tak że korzysta z plików .jar ze ścieżki: C:\HDCRAFT ale plik server.dat i teskturepacki z .minecraft.

Z góry dziękuje.

Opublikowano

Nie da się.

Byś musiał rozkodować pliki MC (z tego co wiem to class'y ciężko rozkodować ;x)

Opublikowano

W ogóle się nie da?

A da się zrobić tak że po kliknięciu przycisku "SinglePlayer" łączy cię z serwerem? Żeby przypisać danemu buttonowi jakąś funkcję?

Opublikowano

W ogóle się nie da?

A da się zrobić tak że po kliknięciu przycisku "SinglePlayer" łączy cię z serwerem? Żeby przypisać danemu buttonowi jakąś funkcję?

Też byś musiał edytować class'y

Opublikowano

LOL xD

Jak masz pod 1.5

to wystarczy że.

Usuń plik server.dat, później odpal mc dodaj server do ip i wklej server.dat do paczki i już ;x

Opublikowano

A zna się ktoś na tym? Kurcze bardzo ważne to jest dla mnie. Chodzi mi o zmianę ścieżki, żeby minecraft który mam w C:\HDCRAFT nie używał pliku server.dat z .minecraft lecz z C:\HDCRAFT

Bardzo ważne, jak ktoś pomoże na pewno się jakoś odwdzięczę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...