Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Sloty

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc założyłem sobie nowe konto i... mam problem...

Na 2 slot dałem normalnie Micro Uzi , ale np. xm8 czy tmp9 nie mogę dać na 5 slot... jest tylko delete i nie da się dać '' Use'' czy coś tam żeby dać na 5 slot.. na 3 zresztą też ;/ . Kupiłem Ak'a i też nie mogę dać use , jest tylko delete :/ co zrobić ? Kiedyś było normalnie a na tym koncie się nie da ..

Opublikowano

Bo to jest bug ustaw sobie widzisz np XM8 i tam jest napisane 3 Slot a na dole 5 slot kliknij na np 3 slot i da ci na 3 slot.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

@Ravgor

Ale się nie da ;o Nie ma nic oprócz delete , klikam na 3 slot nic , na broń nic , już wszystkiego próbowałem - chyba że cię źle zrozumiałem

Jeszcze spróbuje to weeedx'a.

Opublikowano

ew. zrób check files, może nie masz plików odpowiadających za działanie tych dwóch buutonów :P

Wywalilo by blad crc xD

Probowalem w modzue xD

A jeszcze sprawdz na innym koncie. Skoro dopiero zrobione to zrob nowe i jak bedzie dobrze to graj na drugim.

Opublikowano

Dobra , to nie działa ale nie zauważyłem wcześniej że pod broniom jest 3 i 5 slot np. i jak się kliknie to daje na dany slot :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...