Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Disconnected from Host, potem Disconnected from server

xkrushon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Od wczoraj nęka mnie i mojego kolege problem, który polega na tym, że po chwili ( 1 - 3 minuty gry ) wyskakuje komunikat " DIsconnected from Host ", a następnie zaraz po tym '' Disconnected from server ", po czym wyrzuca nas do pulpitu. Możliwe, że spowodowaliśmy to graniem na CHEATACH ? Jak tak, to czy jest jakieś wyjście z tego. Nie zalezy nam na tych kontach, jest niski level i tylko wczoraj graliśmy.

Proszę o pomoc :mellow:

Opublikowano

Ten błąd zazwyczaj powoduje zerwanie połączenia z internetem :)

Jeśli macie ten sam internet to wina po stronie dostawcy neta :)

A jeśli macie inny to możliwe że w tym hacku był jakiś virus :)

Opublikowano

Tak, gramy we 2 na jednej sieci. Wcześniej niemieliśmy tego problemu, dopiero po użyciu CHEATÓW owa sytuacja zaistniała. Postaram się dzisiaj jeszcze coś ogarnąć, dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Ej najpierw napisz jaka to gra i jaki cheat napisz to ci pomoge

Opublikowano

Tak, gramy we 2 na jednej sieci. Wcześniej niemieliśmy tego problemu, dopiero po użyciu CHEATÓW owa sytuacja zaistniała. Postaram się dzisiaj jeszcze coś ogarnąć, dzięki za pomoc :)

EDIT : Rozwiązano, dzięki za pomoc.

Opublikowano

Ponawiam - znowu występuje ta sama sytuacja ... Jeszcze dzisiaj po południu grałem, a teraz już nie ...

@up - Crossfire EU a cheat to FluX-cheat, który już chyba wykryło. Mimo wszystko, że nawet go nie użyłem, tylko uruchomiłem, a nic nie wyskoczyło w trakcie gry. Często też było " HACK TOOL HAS BEEN DETECTED (1) [0.1.0.0] czy [0.0.1.0] ", i tak na zmiane z DISCONNECTED FROM HOST a potem FROM SERVER.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up - Crossfire EU a cheat to FluX-cheat, który już chyba wykryło. Mimo
wszystko, że nawet go nie użyłem, tylko uruchomiłem, a nic nie
wyskoczyło w trakcie gry. Często też było " HACK TOOL HAS BEEN DETECTED (1) [0.1.0.0] czy [0.0.1.0] ", i tak na zmiane z DISCONNECTED FROM HOST a potem FROM SERVER.

Mam taki sam problem tylko że ja nie grałem na chackach w to nigdy! Proszę o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...