Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Problem.

Prime.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na początku to nie było uciążliwe ale później prawie po każdej grze mi robi się szare menu i nie mogę nic kliknąć jedyną opcją jest ctrl+alt+delete i zamknąć .
Nie używam żadnych hacków , z netem wszysstko okej więc jak już odpisujecie to z sensem a nie "uruchom jako administrator" ^^ Dziękuje i proszę o pomoc :)

SS:http://www.tinypic.pl/h64x8lsq1rz4
Wygląda to tak wszystko jest poprostu na szaro nic się nie da zrobić (oczywiście PO matchu)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

na początku też uruchamiałem ponownie , ale to jest już uciążliwe co KAŻDĄ MAPĘ MUSZĘ GRĘ RELOGAĆ :?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

pomyśl , przeciez to jest praktycznie co kazdą mapę i od nie dawna czemu miałoby wczesniej nie blokować ? i czemu zopora miałą by raz blokować raz nie blokować tak na zmiane czy co ^^ ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

tosty pomyśl zanim coś napiszesz co jedno ma z drugim ? jprdl ... nie spam bezsensownymi odpowiedziami stary :/ To w ogóle nie ma sensu czemu miałby użyć gameboostera to raz , a ogólnie próbwałem nic ... :/
Próbowałem z tym połączeniem 5 razy nie wywaliło za 6 mapką wyje*

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Miałem to samo ale jak tylko przeinstalowałem grę było wszystko porządku

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...