Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC

MaminSynek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poproszę PC do 1500zł aby BF4 chodził w rozdzielczości 1280x720 na średnich\wysokich. Myślę, że dużo nie wymagam.

@edit Jak by się dało to do 1000zł żeby dawał radę 1280x720 na średnich. Jeżeli się nie da to sugerujcie się kwotą wyżej. W kazdym razie chcę żeby chodziło płynnie bez spadków i zależy mi na tej rozdzielczości.

graphic.png

Opublikowano

Nie każdy ma taki budżet. Ja napisałem jaki jest i oczekuję propozycji. Moja mama nie może znaleść pracy w tej nędznej Polsce i nie mogę sobie na takie szaleństwa pozwolić.

graphic.png

Opublikowano

Nie każdy ma taki budżet. Ja napisałem jaki jest i oczekuję propozycji. Moja mama nie może znaleść pracy w tej nędznej Polsce i nie mogę sobie na takie szaleństwa pozwolić.

Dlatego dałem Ci najlepszy zestaw, jaki mogłeś. Nie zmienia to faktu, że oczekujesz za dużo. Wiem, że nie każdy ma taki budżet, ale musisz się zadowolić tym, co za tą cenę dostaniesz ;>

Opublikowano

Dlatego dałem Ci najlepszy zestaw, jaki mogłeś. Nie zmienia to faktu, że oczekujesz za dużo. Wiem, że nie każdy ma taki budżet, ale musisz się zadowolić tym, co za tą cenę dostaniesz ;>

Zadowolę się nawet 640x480 byle nie lagowało.

graphic.png

Opublikowano

Jeśli chesz kompa do gier poniżej 2000zł to już lepiej zainwestować w konsole do gier :P no chyba że jesteś bardzo uparty i chcesz grać w MMO ;/

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Jak w tej cenie jest trudno, jak złożyłem mu przyzwoity zestaw do gry na Medium/High ? ^.^. Nie jest to demon szybkości, spadki mogą wystąpić, ale dopiero od i5 mozna mysleć o stabilnych 60FPS.
Pogra w 1280x720 na luzie.

Opublikowano

Wolę żeby były nowe. Przynajmniej te najważniejsze części. Nie wyobrażam sobię gry w FPS,RPG na konsoli. A komputer to jest baza. Prezentacji do gimbazjum nie zrobię na konsoli, a jednak wolę grać w FPS,RPG na PC. Konsole i tak mam w planach za rok. Kupuję PS4, ale najpierw PS3.

graphic.png

Opublikowano

Nie ładuj się już w PS3.

Zestaw, który dostałeś jest git. Mogę jeszcze Ci dać co na i3, które lepiej się sprawdzi w większości gier.

To poproszę.

graphic.png

Opublikowano

Po cholerę ci komp za 1500zł na którym pograsz w BF3 na high.

Kup sobie PS4 i BF4, widziałem niedawno aukcje przedpremierową z BF4 w zestawie za 1700zł bodajże.

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...