Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Chiński WarRock. Rejestracja i download.

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już wspominałem jest nowa wersja WR'a xD

Jest to poradnik rejestracji i downloadu gry.

1.Wchodzimy na stronę i klikamy register

2.Wpisujemy nasze dane potrzebne do rejestracji i akceptujemy regulamin:

1374710871-U101800.jpg

3.Klikamy Play Now:

1374710943-U101800.jpg

4.Przekieruje nas na download, na który klikamy :)

1374711054-U101800.jpg

5.Gdy pobierzemy to włączamy i klikamy Download Now. Czekamy, aż się pobierze. Po pobraniu klikamy install.

To chyba na tyle :) Nowy WarRock i nowi gracze do pokonania xD

@Odpalenie gry.

1. Klikamy ikonkę WarRock'a.

2. Powinno nam wyskoczyć takie okienko. Klikamy na żółte coś.(WMP w tle xD)

1374751571-U101800.jpg

3.Wyskoczy nam okno logowania. Wpisujemy tak jak na obrazku i klikamy enter:

1374751848-U101800.jpg

4.Właczy nam się WarRock i zacznie patchować. Polecam wyłączyć antywirusa. Gdy odpali nam się WR to logujemy się normalnie i gramy :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jest też inny sposób na pobranie można kliknąć od razu na pierwszym obrazku pierwszy napis i się zacznie nam pobierać.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Jeżeli postępujesz według instrukcji to powinno ci się włączyć. Pamiętaj o wyłączonym antywirusie. Zrób też check files.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Grałem tam już ... wyszedłem i teraz jak wchodzę i naciskam "Game start" to nie chce mnie wrzucić. Pytam, bo jeśli komuś innemu też nie chodzi to może serva wyłączyli

Opublikowano

Masz napisane jak sie zalogować. Jak po kliknięciu nic się nie dzieje to oznacza, że jesteś niezalogowany...

MAL

Opublikowano

No to jest przecież niemożliwe ;x Nawet mi pisze, że się zalogowałem pomyślnie

Zrobię reinstal, może pomoże

Miałem rację, serwer jest wyłączony, jakby co ;p

//Proszę o używanie edycji postów następnym razem. Na tym forum nie piszemy post pod postem ;-) ||Epean

Opublikowano

Myśle, że to się przyda, tymbardziej, ze przez jakiś czas prywatne servery będą zamkniete, więc ludzie będą jakoś musieli zająć czas ;-D

1357040469-U286162.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat zamykam ze względu, iż potrzeba potwierdzić konto poprzez SMS lub telefon >.>

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...