Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Servera Prywatnego (NO Hamahi)

Matheoosh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chcialbym was poprosic o przysluge zjebalo mi sie hamahi wienc nie moge grac na Serverach prywatnych hamahi wienc mam prozbe zebyscie mi podali jakies Servery NO Hamahi v5.4 Odpowiedzi szukam Tera Odpowiadac Plizka

h6IduA1.png

Opublikowano

Prośby, Problemy, Pytania.

Temat jest podpięty.

PS. Masz wypisane. Z góry na dół...

#50 postów yea ^^. ale ja nie wiem z kąd one xD

45% tego forum to pojeby i neo kidy. Jeśli tak uważasz wklej to do swojej sygny.
Opublikowano

polecam odina tyle ze na 55 albo nao chyba jest jeszcze na 54.

jak mozna napisac "wienc" kur** ludzie ogarniajcie sie choc odrobinke...

@UP denerwujacy post nie wnaszacy nic do tematu najwyzej go usuna poco spamujesz ? myslisz ze nabijesz sobie tym jakiegos plusa o "wszechmogacego pana i wladcy" tego forum detoxa ?

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

naukę języka Polskiego a nie gry komputerow i 40%o d Detoxa :]

@topic (zeby nie bylo) Opcja szukaj nie boli!A google nie gryza! (ale mi sie udalo xD)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Ja słucham Born of Osiris, Parkway Drive i For the Fallen Dreams.

Opublikowano

Tak jak mówi mój stary: Rączki Móżdżek Nożki masz? To na co czekasz?

http://forum.ragezone.com/forumdisplay.php?f=429

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

zal koles prosi o pomoc a wy mu zagadkami walicie xD ja ci moge podac serv pod 0.55 dagonms.com

Opublikowano

wez koles sciagnij sobie globca algo go spatchuj bo w 1 poscie napisales ze chcesz miec pod 0.54

a dam ci linka do downloadu clienta : http://www.mediafire.com/?yut1jwxmrny gram na DagonMs-2

nicki Lenart , LenartPL(postac byla moja teraz gra nia brat) xLenart (czesto nim gram bo mam 12x lvl

Opublikowano

drop , exp , mesos x100 ja w 3h wbilem 80 lvl

xD gram bo sprawdzam bulid dla i/l na globca

Opublikowano

madzia po co piszesz posta jak nie masz nic do powiedzenia o.O tak samo Matheoosh jak ju szukasz servow to nie pisz bezsensownego posta odbiegajacego od tematu

moze zle mysle ale powinienes napisac tego posta w dziale Prośby, problemy, pytania

P.S. polecam odina ale duzo czekac trza ;p

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

ja polecam musicstory ktory niedlugo bedzie mial swoje otwarcie ;] low raty dokladnie nei wiem jakie [serwer acka666]

@UP nie przyznawaj sie do tego ze jestes max n00bem i naucz sie czytac

po 1 koles napisal ze poleca nao bo na serwie 9kexp w kilka sek wbil jakis tam lvl nie pamietam

po 2 jak mozna w godzine wbic 20 na expie 35x i 40 na x100 [dagon jak napisales] oznacza to ze jestes totalnym n00bem jezeli nie wiesz ile czasu zajmuje wbicie lvl gdzies tam to sprawdz a nie pierdolisz glupoty. ja w godzine to na odinie 20 wbije gdzie exp jest 8x

@Down

kolejny ktoremu sprawia problem wszystko np to ze ktos zamiast 0 postow bedzie mial 1 ? dostajesz jakies nagrody za nabicie ilsu postow ? o.0 kompletnie nie rozumieem co wam przeszkadza. twoje posty to tez napewno co 2 spam ten edit ktory robie to tez spam bo dotyczy twojej glupoty a nie maple.

twoj post z dolu to tez spam bo pierdolisz glupoty i nie wnosisz nic do tematu wiec sobie tez powinienes dac 20% jemu 40% tobie 20%. a i przez ciebie pan bog zabil jednego kotka [patrz sygnatura] mozesz byc z siebie dumny ;dd

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano

Ziomex noobie ty kur** zalozyles temat poto by nabic sobie postów , szukasz priva tu jest wiele i jest jeszcze GOOGLE.PL niewiem czy znasz takie cos. Warna mu bo to masakra

Anty Analfabeci !

Weź słownik w rękę ortografia to podstawa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...