Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] veNom aka ScoobyDoo szuka starej jak i nowej ekipy na serwer!

MementoFinis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, szukam starej ekipy jak i nowej do grania z ostrą pompą na serwerze http://elitelastchaos.eu/ jak w tytule się przedstawiłem. Grałem na dużo różnistych serwerach i nie odchodziłem z pustymi rękoma. Ludzie mnie znają i wiedzą jak ja gram! Persival, Beith, Frytuś i kochana Psycha wiem że ktoś tu kura wodna musi z Was siedzieć odzywać się GG:40236505. Chcę zacząć na nowo i jest gdzie pokażmy że polska gildia to nie ruskie czy niemieckie top1!

Opublikowano

Oj tak tak , Zapraszam odrazu do StyleZ hyhy , Przylaczam sie do szukania , jak ktos ma jakis kontakt i gral na starym elite w gildi Destroyers czy jak to tam bylo xD I no ma kontakt z ludzmi stamtad to z checia zapraszamy goraco na nowe elite :D . Im nas wiecej tym lepiej ;D Ekipa musi byc ;D

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to nie gral w lc :P Ale wracajac d tematu to trzeba ekipe ogarnac . Gildia StyleZ juz powstala i bedzie tylko coraz lepiej ;D Posiadamy ts3 . Zapraszam no i czekamy na was ;3

Opublikowano

Miouyshi jest tu modem na forum i wątpię że jeszcze gra na lc. A Verxo Kosiarz Cytrynowa i Rabgor nie ma z nimi kontaktu :D

Miyoshi, jak już. xD

Wyobraź sobie, że gram w Last Chaos, dziwne?xD

O mnie to się zapomniało. Ja ostatnio z Rangorem (Jackiem) gadałam chwilę na TS-ie. Ma tu konto na forum, więc można do niego napisać.

Verxo, Kosiarz i Cytrynowa to święta trójca, która i tak siedziała razem. A Frytka bym wyzywała, więc może dobrze, że go nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...