Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja Nutka ! Lukać

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj skączyłem pisać swój tekst piosenki proszę oceniać ja i dawać like ,przesyłać znajomym a oni niech zrobią to samo,jeśli sie spodoba oczywiście . Właśnie zaczynam robić bit i za niedługo uslyszycie ja. zastrzeżone . O to link poniżej. Wszelkie prawa zastrzeżone.

https://www.facebook.com/krzysiek.straub/posts/549366871814988?comment_id=3632322&offset=0&total_comments=8&notif_t=feed_comment

skpUo.png

Opublikowano

Masz Buuczera w profilu więc kokosów się nie spodziewam, po za tym zawartość niedostępna...

Dawaj te wypociny #NaSzalakuPoCzek

Edit: Mistrzu jak ty masz profil prywatny to jak mamy to przejrzeć? Krzychu zmień to.

Opublikowano

Dość takie :)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Weź nawet tego nie nawijaj pod beat bo niema czego, ta tematyka w rapie już jest pierdyliard razy przemielona niczym polskie popowe piosenki o miłości.

Po drugie na chuj to całe "moralizatorstwo" co ty na ulicy się wychowałeś że chcesz życiowe prawdy napierdalać niczym Sokół, tylko wychodzi Ci to jak Huczowi czy Sulinowi, czyli nijak.

Po trzecie tekst jest bardzo prosty, byle tylko do rymu i tyle, niema tutaj jakiejkolwiek techniki, a do tego trafiają się czasowniki i wątpliwej jakości niedokładne rymy, oczywiście niema mowy o podwójnych (nie wspominając innych).

Po czwarte jak chcesz nawijać na poziomie to nie pisz takich tasiemców tylko składaj szesnastki ale konkretne czyli bardzo dopracowane, niech każda linijka będzie dobrze przemyślana, możesz dodać hashtagi ale też bez przesady, oczywiście staraj się też pracować nad rymami, wielokrotne - spoko ale nie na czasownikach.

Opublikowano

No zawartość nie dostępna, ale jeżeli Matheeeo tak się rozpisał zapewne dużo niedociągnięć, on Ci daje dobre rady a Ty mu na to

Taki jestes kozak daj kawalek swojego to sie pewnie posmieje:) chu... sie znasz widze:)

On ocenił twój kawałek tak że widać że się zna, a Ty mówisz do niego żeby dał kawałek a on z tego co wiem nie rapuje, ale jako obeznany słuchacz opinie swoją może dać

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...