Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Domena dla VPS

Sality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam wykupionego VPSa pod TSa na svoice.pl

Czy muszę na własną rękę wykupić sobie domenę .pl ? np Sality.pl ?

Bo nie mam możliwości tego zrobienia w panelu. :c (może się mylę)

Jakie tanie domeny polecacie ? (w sensie gdzie to kupic, bo kompletnie sie na tym nieznam)

Opublikowano

1and1 ... czy haczyk polega na tym że ileś czasu jest darmowe, a później np 100+zł za rok ? :/

Szukam czegoś taniego z możliwością kupienia na miesiąc. ;)

Opublikowano

1and1 ... czy haczyk polega na tym że ileś czasu jest darmowe, a później np 100+zł za rok ? :/

Szukam czegoś taniego z możliwością kupienia na miesiąc. ;)

1 Rok masz darmowy, jeśli skończy Ci się ważność nie musisz koniecznie płacić :)

Opublikowano

Oooo ! Byłem zmartwiony, że będę musiał płacić itp... a tu boom! :D

Podczas zakładania takiej domeny .pl, mam podać w adresie IP serwera : liczbowe czy to drugie ? (v25x.svoxce.pl)

//Bo gdy wklejam liczbowe to pokazuje że nie jest oferowane ... a jak wpisuje to słowne, to mam to samo... :C

//(2) Przepraszam ale Ja się kompletnie nie znam na VPS... miałem tsa slotowego wykupionego u nich i miałem tylko panel i żadnych problemów.

Wykupiłem VPSa tylko dlatego że za mniej masz więcej. :D

Opublikowano

Na 1and1 jest ciężko skonfigurować dobrze domene do zew. serwerów, jaka strona taki panel. Ciężko było wydać 40zł na ROK ? Podałem przykład B-H.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

@ up

Ogarnąłem ... i TS mi działa, ale nie mogę pod domene podpiąć strony na xaa.pl ... czemu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...