Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ręce opadają

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dobieranie przeciwników jest chore. Zobaczcie... pozatym ja myślałem że jak gra się premade w 5 to zawsze nam dobiera przeciwny team też z 5 premade -.- (To jest mój smurf także nie sugerujcie sie tymi winami :P)

post-125076-0-05847100-1374699674_thumb.png

Opublikowano

Przyszedłeś się wypłakać czy co?

Nie ale pomyśl sobie że dopiero wbiłeś 30 lv masz tam 200 winów a tu ci dobiera platyny/goldy... Sam niekiedy na lini gram z ludźmi co mają po 150 winów i aż żal ich zabijać takie błędy popełniają.

Opublikowano

No to najlepiej grajcie ranked teamy, bo na normalach zawsze dobierze jakieś boby.

Ale ten smurf jeszcze 30 lv nie ma więc muszę grać normale. A gdy ktoś dopiero zaczyna grę to może się zniechęcić niekiedy jest tak że gdy na lini mam jakiegoś kolesia z 100 winami to po 3 zgonach wychodzi...

Opublikowano

Też sie z tym spotkalem. ostatio gralismy premade z kumplami. wszyscy okolice platyny. jako przeciwnikow dostalismy 4x bronze i 1x silver.ale jakby nie bylo siedzielismy okolo 10 minut w kolejce

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...