Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Przenoszenie sie

sedes4331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , chce przejsc na westa bo mam darmowe przeniesienie , a chce jeszcze dostac skina z rosyjskiego . czyli jak przeniose sie na rosysjki dalej bede mial darmowe przeniesienie na westa? czy nie?

Opublikowano

Jak zdobyc darmowy transfer na west? :O

Gdy były rozdzielane serwery. Z westa można było się jeszcze przenieść gdy wycofano PLN z westa.

Wydaje mi się że będziesz mógł

Opublikowano

sprawdzimy to , bo dostalem darmowe przenoszenie na westa jak bylem w 1 sezonie t oraczej bede mogl to wykorzystac .a w lola gram razz dziennie wiec nie zaszkodzi mi przestac w niego grac wgl jak sie nie uda

Opublikowano

sprawdzimy to , bo dostalem darmowe przenoszenie na westa jak bylem w 1 sezonie t oraczej bede mogl to wykorzystac .a w lola gram razz dziennie wiec nie zaszkodzi mi przestac w niego grac wgl jak sie nie uda

Przecież nie będziesz musiał kończyć kariery z lolem. Na Rosji wcale nie jest tak źle ;). Jak coś to pisz bo sam jestem ciekawy

Opublikowano

mam juz 2 konto na rosji :D . Jedno platyna zamienilem na konto na nordicu silver 5 i wbilem golda ale wole odzyskac platyne zwlaszcza z koelga spadl mi do platyny 5 i ukryte elo jest na poziomie silver 2 . Wybije ise :D Nie jest tak zle ale komunikacja to jest problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...