Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] TaleCraft średniowieczny serwer RPG! [100 slotów] 20GB ramu! Questy! Gildie! Bossy! Unikaty! Klasy!

Rojus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mega serwery to już przeszłość przyszedł czas na TaleCraft! Jedyny taki serwer w Polsce! Pięć wyjątkowych miast, mnóstwo niebezpiecznych zadań, walka z groźnymi bossami! Na serwerze będą unikalne przedmioty, bossy będą tak silne że jeden gracz nie da sobie rady! Tworzeniem tak silnych bossów chciałem nawiązać do integracji graczy, aby grupka ludzi zbierała się wspólnie na bossa! Będzie możliwość tworzenia grupy co jest ciekawym rozwiązaniem co do Dropu z bossa, mianowicie będąc w grupie np. 4 osobowej (takie będą największe) daje nam powiększony drop o 4 ale to nie wszystko tak jak w popularnej grze Metin2 ubijając potworka wypadnie nam przedmiot zablokowany (tylko my możemy go podnieść) będą też punkty statusu i umiejętności. Oczywiście serwer polega na wbijaniu Poziomu , stworzeniu gildii i dążenia do jak najlepszego ekwipunku dla naszej klasy!

System gildii - Gildie będzie można stworzyć po wbiciu 40 poziomu (max 90) oraz będzie trzeba posiadać odpowiednią ilość pieniążków.
System waluty - Na serwerze będą 2 waluty, monety którymi się głównie posługujemy i 'Shadow Coinsy' które zdobywamy kupując ją za realne pieniążki oraz zdobywając w grze, Shadow Coinsy były by w Item Shopie i do zakupów premium takich jak pakiety przedmiotów dla Łucznika lub innej klasy.

Na dzień dzisiejszy to tyle ale będę aktualizował :)
zapraszam również na naszą stronę na której można dowiedzieć się szybciej niż z MPC!http://talecraft.craft-factory.com/

1359788419-U703653.jpg

Opublikowano

Jeżeli cały ROLE-PLAY-GAME ma polegać na ubijaniu bossów i zdobywaniu najlepszego EQ, to nie będzie to serwer RPG.
Dobre serwery RPG w polskim community MineCrafta są UNIKATAMI. Zobaczymy jak temu serwerowi się los potoczy.

Untitled.png

Opublikowano

Na stronie serwera pisze

"Jesteśmy pierwszym serwerem typu średniowiecznego RPG w Polsce! Serwer jest 100% ogarnięty, ekipa złożona z dojżałych ludzi."

Nie prawda bo jest wiele innych serwerów średniowiecznych, wasz nie jest pierwszy ale prędzej już wyszedł Avernus

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Prawdziwe RPG? śmiech na sali! Jeszcze jakieś gówno avernus ma być tym pierwszym? Dzieciaczki przestaniecie w kłamstwa wierzyć? Pierwszym ogarniętym w 100% serwerem Role Play było zamkipanstwa.xaa.pl aktualnie jedyny jaki znam to jest fenixcraft, który trzyma poziom Role Play a nie niszczy go jak wy, zapewne Dostanę 10% za "reklame" ale Zamipanstwa upadł.I jeszcze raz, nie piszczcie głupot że to prawdziwy RPG mogę ci jebnąć stronę z prawdziwymi RP do GTA SA.

Opublikowano

Prawdziwe RPG? śmiech na sali! Jeszcze jakieś gówno avernus ma być tym pierwszym? Dzieciaczki przestaniecie w kłamstwa wierzyć? Pierwszym ogarniętym w 100% serwerem Role Play było zamkipanstwa.xaa.pl aktualnie jedyny jaki znam to jest fenixcraft, który trzyma poziom Role Play a nie niszczy go jak wy, zapewne Dostanę 10% za "reklame" ale Zamipanstwa upadł.I jeszcze raz, nie piszczcie głupot że to prawdziwy RPG mogę ci jebnąć stronę z prawdziwymi RP do GTA SA.

Nie mówię ze avernus był pierwszy... tylko był prędzej niż ten !

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Poczekamy, się dowiemy. Tak zapytam, jaki plugin będzie odpowiadał za klasy? ( nie mów że Heroes, bo tego nie zniosę :3)

Opublikowano

W trzech zdaniach pod rząd użyłeś słowa BOSS, naprawdę tak ciężko o synonim?
Chaotyczna prezentacja, czytając to miałem wrażenie, że sam nie wiesz co piszesz, polegając na chwilowym uniesieniu.
Ponieważ to jest zapowiedź, na moją ocenę wpływa tylko i wyłącznie prezentacja. Ta, mnie odstrasza... Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...