Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DerinarMT2

ZwIIaD_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej zapowiedzi dosłownie NIC nie ma poza IP i Teamem. Jaki jej sens zakładania takiego tematu?

Sens zakladania tematu: To , ze serwer wystartuje jako dedyk.

2.To jest tylko zapowiedz.

3.Wszystko jest w budowie....

4.Dodamy ssy itp....

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Kiedy dodacie SS Npc System zbroi nowości i kiedy start tego hamachi, bo jeszcze nic się nie dowiedziałem

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Kiedy dodacie SS Npc System zbroi nowości i kiedy start tego hamachi, bo jeszcze nic się nie dowiedziałem

Narazie to jest zapowiedz niewiadomo kiedy wystartuje.Ten serwer nie bedzie hamachi tylko dedyk , ale teraz sa dodatki ciagle cos dodajemy dlatego dedyka zrobimy po skonczeniu dodatkow.Zalezy jeszcze od tego , czy wszystko bedzie szlo po naszej mysli.

Ssy niedlugo dodamy , ale i tak musimy doodac jeszcze mapy , ulepki i rozne itemy

EDIT:

Dodane zostaly mikstury: 10k pz.

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Nie zagram, administracja nawet nie wie jak naprawić quest na start -,-

Dlatego że w moim quest na start coś ustawiłem że przy teleportacji i wejściu jeszcze raz na serwer daje to eq znowu -_-

585571426179277855228.png

Opublikowano

hahahaha. Pliki Serwerowe By Derin 100% ;)

Sorki :) 99% bo widze edytowanego questa na start :O

Sory bardzo ale tutaj nic nie ma od derinar 0.o quest znalazłem przy użyciu google i niby skąd by derin ci na myśl przyszło ?

585571426179277855228.png

Opublikowano

Nie rozumiem jednego.

Po co robicie zapowiedź, w której nic nie ma?

Nie zdobędziecie graczy zapowiedzią, w której są podani handlarze, itemy na start i ekipa serwera.

Wygląda, jak zapowiedź hamachi, IP też podaliście jakiegoś hamachi, tragedia.

Opublikowano

Nie rozumiem jednego.

Po co robicie zapowiedź, w której nic nie ma?

Nie zdobędziecie graczy zapowiedzią, w której są podani handlarze, itemy na start i ekipa serwera.

Wygląda, jak zapowiedź hamachi, IP też podaliście jakiegoś hamachi, tragedia.

Wlasnei temat zostal zamkniety , robimy lepsza i staraniejsza reklame.Tutaj nie ma nic podane , poniewaz serwer jest w polowie roboty...Jak wszystko bedzie szlo otwieramy dedyka.W nowej prezce dodamy zdjecia itp , a tak na ogole przeciez w tej prezce tez byly...

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...