Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komu Wiadomo

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto pytania:

1)Kiedy dodadzą Atlantyde lub inne mapki ?

2)Czy jest jakiś sposub pomyślnego biologa ?

3)Czy jest sposub na pomyślne przeczytanie ku ?

4)Co lepsze szarża czy cięcie ?

5)Ile kosztowło by eq yang/pln (Arkantes) 80dt 80grota 2k pz (Strachu+9 , Ebo+9 , Bransa z lez+9 , Truta+9 sr30+ kd+4 exp , lwia tarcza+9 nno )

Dzieki all z góry za odpowiedź ;)

Opublikowano

1. Na PL jest już atlantyda/grota i kilka nowych mapek

2. Nie ma

3. Nie ma

4. Moim zdaniem szarża

5. Nie gram tam, więc nie powiem (i raczej chodzi Ci o 20dt, 20 grota, a nie 80) :P

Chodzi mi żeby w calym jednym ew takie bony byly ;)
Opublikowano

1)Kiedy dodadzą Atlantyde lub inne mapki ?

2)Czy jest jakiś sposub pomyślnego biologa ?

3)Czy jest sposub na pomyślne przeczytanie ku ?

4)Co lepsze szarża czy cięcie ?

5)Ile kosztowło by eq yang/pln (Arkantes) 80dt 80grota 2k pz (Strachu+9 , Ebo+9 , Bransa z lez+9 , Truta+9 sr30+ kd+4 exp , lwia tarcza+9 nno )

Dzieki all z góry za odpowiedź ;)

1. Są dodane nowe mapki ...

2. Piszę się ''sposób'' jak by coś , nie ma albo wejdzie albo nie.

3. Czytaj wyżej :P

4. Szarża lepsza w pojedynku jak i expieniu.

5. Dużo :)

u6pv.jpg

Opublikowano

Na pierwsze 4 pytania jest odpowiedź, a na 5 ja odpowiem ;P.

To tak zależy czy chcesz w 1 eq mieć 20 grota 20 dt + hp czy w osobnych itemach. Jeśli w jednym to koszty bd 2x większe wg mnie.

Za cały komplet eq taki jak opisałeś, takie ładne itemki to myśle żę 1000-1500 zł ? Sama truta to koszt 150-200 +9 śr 30-40.

Maska strachu też sporo warta jeśli +9(lepiej kup +6/7 20%) Ebo tanie, bransa z łez 1,5k-2k + 20 dt/grota średnia cena, lwia z tego chyba jest najtańsza ;P.

Taka jest moja opinia na to pytanie, mogłem ew zawyżyć ceny ale juz tak mam :D.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

1) Atlantyda już dawno jest.Co więcej,są nawet jeszcze nowsze mapki.
2) Jest sposób.W Itemshopie jest pewien przedmiot,zwiększający szanse na pomyślne przyjęcie przedmiotu.Zwie się on Eliksir Poszukiwacza.Jest też bug,na zrobienie misji,nie tracąc przy tym tych przedmiotów (Zębów orka,Matowych lodów itp) Poszukaj na mpc poradnika,autorstwa DrMagK2.
3) Rada pustelnika/instrukcje.
4) Ja osobiście dałem najpierw w trzystronne,ale szarża też się dobrze sprawuje.Na 86lv wszystko się i tak wyrówna.
5)Ponad 500 zł,a jeśli dobre bonusy we wszystkim,to może nawet kilka razy więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...