Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak się nazywała ta gra, myślę, że nie jeden zna ją nazwę :)

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
.Fantie.
Odpowiedziano: 2013-05-23 14:51:38 zombie raider (nie jestem pewna o to raider) jeździsz samochodem i najeżdzasz zombie i możesz też strzelać z samochodu w zombie oraz na koniec (runde czy tam misji) jest boss

Cytat tej wypowiedzi co znalazłem, ale zombie raider nie pasuje, bo jak oglądałem na yt nie ma takiej nazwy :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mad max?

Nieee to była gra, w której chodziło tylko o zabijanie zombie tylko na pojeździe i można multiplayer, wydaje mi się że w Dead Rising 2 jak jest ten motor z piłami w treailerze to coś podobnego, tylko że jest zamknięta arena, wokół wszedzie zombie i się je rozjeżdża. Więcej nie wiem na jej temat bo nie grałem :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

A zombie RIder? :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Carmageddon?

Nie, ta gra, którą chcę ma owiele lepszą grafikę (wydaje mi się, że jest conajmniej od 2010 roku)

A zombie RIder? :D

Nie znalazłem żadnej rakiej gry :/

PS. Może to jest jakaś podpowiedź:

przewińcie na 3:15 to było coś takiego.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...