Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne lagi

MrEmicon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Otóż mój problem jest taki iż gdy poruszam myszką gra laguje, ale gdy będe poruszał szybciej to jest stop klatka i "aktualizuje się" co około 3 sekundy :C

Niewiem czego może to być wina, większość gier w które ostatnio grałem laguje przy poruszaniu myszki :C

Te gry to:Metin2, Timber and Stone, Warcraft 3 Frozen Throne, TeeWorlds, a jedynymi grami które nie lagują to Gothic 2 oraz Stronghold :/

W każdej grze gdy nie ruszałem myszki działało jak zawsze, ale od jakiś 2 miesięcy są oto takie lagi :C

Próbowałem PPM na plik The Frozen Throne/Właściwości/zgodność oraz zmienić zgodność na Windows XP, lecz są tam windowsy tylko od 98 do 2000 :C

Mój sprzęt to:

Procek:

2.01 GHz AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 3800+

RAM :

896 MB RAM

Karta Graficzna:

NVIDIA GeForce 7025/NVIDIA nForce 630a

Wiem, że powinno działać bez zarzutów (napisałem inny temat gdzie potwierdzono, że napewno pójdzie).

Proszę o jak najszybszą pomoc, ponieważ strasznie mnie ciągnie do gry xD

Z góry dzięki!

Opublikowano

może masz strasznie zawalony komputer różnymi niepotrzebnymi programami? sciągnij sobie ccleaner on ci się pozbędzie niepotrzebnych rzeczy

Opublikowano

może masz strasznie zawalony komputer różnymi niepotrzebnymi programami? sciągnij sobie ccleaner on ci się pozbędzie niepotrzebnych rzeczy

Już czyściłem tym programem, defragmentowałem wszystkie dyski oraz usunołem wszystkie zawartości wszystkich folderów temp jakie znalazłem :/

Opublikowano

może aktualizacja sterowników pomoże

odisntaluj torchę programów, przeczyść ogółem kompa może masz zapchany co nie umożliwia grania

Zeskanuj kompa

xih3gEBG.png

Opublikowano

Już o około 12 zauktaulizowałem sterowniki, a gra mnie wciągneła na dłuższy czas :P

@Edit

Do zamknięcia xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...