Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] ban GUID?

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey mam problem bo na serveże AR51 versja 1.7 grałem se normalnie czasami jak mi się nudziło włączałem wh i bawiąc się w ustawieniach przez przypadek włączyłem aima tak był włączony nie wiem 7sec i admin był na widzu i zobaczył że i skacze broń (nie strzelałem)gdy sie zoriętowałem że aim jest włączony to go wyłączyłem i zaczełem grac i po chwili ban i pisze mi jakiś GUID i po angielsku że nigdy więcej nie zagram na tym servie no ja no ok to se chciałem wejść nk jakiegos serva z modami i wchodze i tu ban AR51 jest to mod reddirect czy jakoś tak i moje pytanie takie czy jest sposób na ominięcie bana?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Nowy cdkey, nie ma innej opcji.

#EDIT: AR51 ma 1.7a, czyli pewnie masz bana na IP.

#EDIT2: Reall, 1.7a nie używa GUIDa jako ID, lecz IP. Wiem, bo mam kod tej wersji.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

to jak zmienić ip? mam ruter czytałem że trzeba go zrestartować ale ja odłączam go od zasilania podew włączam i nic nadal to samo ip

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...