Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Risen

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem tą grę za 35 zł i troszkę pograłem i mam na oku zostanie bandytą ew. Inkwizycją i czy lepiej jest mi iść najpierw do bandytów na bagno czy do miasta? (DODAM ŻE BYŁEM JUŻ CHWILKĘ U BANDYTÓW). Wiem że z miasta nie da się wyjść za szybko. Też jeden z bohaterów powiedział że chyba Inkwizycja może używać tylko tych kosturów, to prawda czy mogę inne używać? Wy na moim miejscu poszlibyście do bandytów najpierw czy do miasta? Możecie mi też napisać jakieś rady co warto ulepszać. U bandytów zauważyłem że jeden uczy oprawiania zwierząt za 5pkt, warto teraz ulepszać i kupić rzeczy które do tego są potrzebne? I proszę bez spoilerów.. Nie chcę mieć popsutej gry :(

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to w grze jest taki fortel... Że nawet jak jesteś bandytą, to mogą zaciągnąć cię do inkwizycji.

Pszypadeq? Nie sondze...

Opublikowano

Zostań pierw bandytą i naucz się ściągania skór, później do miasta.

Ale jak zostanę bandytą to nie przepadną mi inne zadania? :P

I w co najlepiej iść? Miecze, topory czy te kostury? Dobrze mi się walczy tarczą i mieczem.

Opublikowano

Jeżeli dobrze walczy Ci się mieczem i tarczą to graj tarczą i mieczem, nie warto zmieniać.. Może przykładowo następnym razem jak będziesz
przechodził grę, to będziesz walczył czym innym, proste.

Ps. niektóre misje poboczne jak i inne przepadają, ale te najważniejsze cały czas będą do wypełnienia niezależnie od tego czy będziesz bandytą
czy kimś innym.

random.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...